Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çiftlerin ilginç evlilik sorunlarını ekranlara taşıyan Esra Erol’da Hülya ile Mehmet çifti hakkındaki iddialarla yine çok konuşuluyor. Seyircisinin ilgiyle beklediği Esra Erol’da programı 11 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 10 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

2015 yılından bu yana farklı bir formatla seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programını sunuyor. Türkiye’nin sevilen sunucusu Esra Erol, ATV ekranlarından yayınlanan programında gerçek yaşam öykülerini konu alıyor. İlginç aldatma hikayeleriyle gündeme oturmayı başaran Esra Erol’da programı, seyircisinin ilgisini bir hayli çekiyor. Kamusal bir görev olan ara buluculuk vazifesi de gören program, çiftlerin yaşantısındaki sorunları ele alıyor. Esra Erol’da, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 10 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına en son 10 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Programın son bölümündeki ilk konuk Kezban oldu. Eşi Faruk’un kendinden 24 yaş küçük sevgilisi olduğunu iddia eden Kezban, sevgili Kadriye’nin eşi Faruk’u zorla yanında tuttuğunu söyledi. Ortaya atılan iddialar üzerine canlı yayına bağlanan Kadriye, Faruk ile aralarında daha önce bir şeyler yaşandığını, ancak şu an sadece arkadaş olduklarını belirtti. Faruk’un nerede olduğu bilinmezken, Kezban ile Kadriye arasındaki tartışma araya Esra Erol’un girmesiyle son buldu.

Esra Erol’da programının popüler çifti Hülya ile Mehmet’in hikayesinde sona gelindi. Hülya ile Mehmet’in boşandığını duyuran Esra Erol, Hülya’yı şaşkına çevirdi. Boşandığından haberi olmadığını söyleyen Hülya, bunun nasıl mümkün olabileceğini sordu. Programda kendisi hakkında değil, ailesi hakkında konuşulduğunu öne süren Hülya, yayına katılmak istemediğini söyledi. Esra Erol’da programının son konuğu olan Ayşe ile Bayram çifti, stüdyoda gerginliğin bugün de yükselmesine neden oldu.

Esra Erol’da Programı 11 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da sevenlerinin karşısına 11 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Bayram ile Ayşe; Yaşar ile Fatma çiftleri arasındaki son kararı alacak olan Esra Erol, Kezban’ın eşi Faruk hakkındaki son gelişmeleri de seyircisiyle paylaşacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.