Müge Anlı Tamamı Tek Parça 11 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

ATV ekranının reyting rekortmeni programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir şüpheli kaybın daha akıbetini aydınlatmayı başarıyor. Seyircisinin karşısına sıcak gelişmeler ile çıkan Müge Anlı, kayıp çiftin akıbeti ile yeniden gündemlere oturuyor. Seyircisinin merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin akıbetini aydınlatmaya devam ediyor. 2008 yılından bu yana seyircisi ile bir aile gibi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir şüpheli kaybın üzerindeki sır perdesini daha kaldırıyor. Kayıp çiftin akıbetini açıklığa kavuşturan Müge Anlı, yeniden gündemlere oturmayı başarıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın üstlendiği, yönetmenliğini ise Ahmet Şirin’in yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Haziran’da Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına en son 10 Haziran 2021 tarihinde çıktı. İzleyenlerine sıcak gelişmeler aktaran Müge Anlı, kayıp çiftin aranmasının 22. gününde Yusuf’un bağ evindeki tandırda ölü olarak bulunduğunu açıkladı. Arama köpeğinin bağ evinden koku aldığını ve çiftin öldürüldükten sonra çuvalla tandıra atıldığını açıklayan Müge Anlı, çiftin üzerine bir de beton döküldüğünü ve betonun taşlarla kapatıldığını söyledi.

6 Haziran’da Sultanbeyli’den kaybolan 27 yaşındaki Abdülkadir Dursun, Müge Anlı’da aranmaya başladı. Polislik sınavları için Giresun’dan kalkıp İstanbul’a ablasının yanına gittiği bilinen Abdülkadir Dursun’un kredi borcu için 10.000 TL tanıdıklardan para topladığı ortaya çıktı. 69 yaşında Kayseri’de kayıplara karışan Hüseyin için arama çalışmaları bugün de devam etti. Yaşlı adamın kaybıyla ilgili stüdyoya gelen yeğen Seyfettin, dayısının katır yıkılınca hayvanların yanına gideyim dediğini aktardı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

11 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisine kayıp çift ile ilgili sıcak gelişmeleri aktaracak. Abdülkadir Dursun’un şüpheli kaybını araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı, 69 yaşındaki Hüseyin’in arama çalışmalarını ekranlara taşıyacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV’den canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.