Zuhal Topal'la Sofrada 625. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 11 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Zuhal Topal’la Sofrada, haftanın birincisini belirliyor. 15 bin TL ödülünün sahibini bulacağı Zuhal Topal’la Sofrada programı, bugün saat 16.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor. Zuhal Topal’la Sofrada 11 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 10 Haziran yarışmacısı kim, kaç puan aldı? İşte, detaylar…

FOX TV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı olan Zuhal Topal’la Sofrada programı sezon finali bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her gün bir gelinin sofrasına konuk olan Zuhal Topal’la Sofrada programı, bugün haftanın son yarışmacısına konuk alıyor. Kaynanaların puan verdiği yarışmada Zuhal Topal da puan veriyor. Beş gelin adayının yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta birincisine 15 bin TL para ödülü vaat ediyor. Lezzetli yemeklerin yarıştığı Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Haziran Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının en son ki bölümü 10 Haziran 2021 tarihinde yayınlandı. Yayınlanan son bölümde kaynanaları gelin Çiğdem, sofrasında ağırladı. Çiğdem’in menüsünde; Kremalı Sebze Çorbası, Taze Bakladan Fava, Yoğurtlu Tavuk Salatası, El Açması Beyaz Peynirli Talaş Böreği, Söğürme Kebabı, Patates Kızartması, Közlenmiş Domates Biber, Mor Havuçlu Roka Salatası ve San Sebastian Cheseecake lezzetleri vardı.

Sofranın ardından puanlamaya geçen kaynanalar, verdikleri puanlarla gelin Çiğdem’i bir hayli sinirlendirdi. Kaynana Güliser’den 3, Elfide’den ise 4 puan alan Çiğdem, kaynanalara ateş püskürdü. Kaynana Nursen’den 6, Elmas’tan ise 7 puan alan Çiğdem, iki kaynanadan gelen puanlarla biraz olsun rahatladı. Zuhal Topal’ın puanını cuma günü öğrenecek olan Çiğdem, günü toplamda 20 puan ile tamamladı.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Zuhal Topal’la Sofrada programı, 11 Haziran 2021 tarihli bölümünden sonra ekranlara kısa bir mola verecek. Nursen’in gelininin yarışacağı Zuhal Topal’la Sofrada programının hafta finali gününde 15 bin TL para ödülü de sahibini bulacak. Zuhal Topal’la Sofrada, bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.