İbo Show 28. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 12 Haziran Tek Parça Youtube İzle

Ekranların özlenen programı İbo Show, Star TV’deki yayın macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Her bölümünde birbirinden ünlü isimleri konuk eden İbo Show, yeni bölüm konuklarıyla yine çok konuşuluyor. Merakla beklenen İbo Show programı 28. bölüm tanıtımı yayınlandı mı, bu hafta kimler konuk olacak? İbo Show programı 27. bölümde neler yaşandı? İşte İbo Show hakkında tüm detaylar…

İlk kez 1993 yılında seyircisinin karşısına çıkan İbo Show, sunucusu İbrahim Tatlıses’in geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle 10 yıldır ekranlara ara vermişti. 2020 yılında son yayınlandığı Star TV ekranlarına geri dönen İbo Show programının yapımcılığını ve sunuculuğunu İbrahim Tatlıses üstleniyor. Poll Production imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen İbo Show, konuk ettiği ünlü isimlerin özel hayatları ile her hafta gündemde kalmayı başarıyor. Eğlenceli bir cumartesi akşamı vaat eden İbo Show, geniş bir müzik yelpazesiyle eğlencenin çıtasını en yükseğe koyuyor. Seyircisinin özlemle beklediği İbo Show, her cumartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

İbo Show Programı 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 27.bölümü ile çıkan İbo Show, birbirinden ünlü isimleri programında ağırladı. İbo Show 27. bölümünün konukları sevilen ünlü isimler olan Gülben Ergen, Mehmet Ali Erbil, Mahmut Tuncer, Aydemir Akbaş ve Özgür Alter oldu. Müzik ve itiraflarla yeri yerinden oynatan İbo Show, seyircisine keyifli bir cumartesi akşamı yaşattı. İbrahim Tatlıses’e küstüğünü ve bir daha İbo Show’a katılmayacağını söyleyen Mahmut Tuncer’in konuklar arasında yer alması İbo Show severleri bir hayli şaşırttı. Öte yandan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği rahatsızlıktan sonra ilk kez bir televizyon programı aracılığıyla hayranlarıyla buluştu.

İbo Show Programı 28. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

İbo Show, seyircisinin karşısına bu akşam 28.bölümü ile çıkacak. İbo Show programının 28. bölümü konukları; İsmail Türüt, Grup Laçin, İntizar, Haktan ve Ömer Danış gibi birsbirinden ünlü isimler olacak. Ünlü isimlerin özel hayatlarındaki sırları deşecek olan İbo Show, eşsiz bir müzik performansını bir kez daha seyircisinin ekranlarına taşıyacak. İbo Show, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.