Kardeşlerim 17. Bölüm Full İzle! 13 Haziran Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük bir ilgi toparlayan Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleriyle ATV ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. Anne ve babasını aynı anda kaybeden kardeşlerin dram dolu yaşamını ekranlara taşıyan Kardeşlerim dizisi, bu defa Ömer’in Doruk’u vurup vurmayacağı konusu ile seyircisini meraklandırıyor. Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 16. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarına NGM Medya imzalı olarak gelen Kardeşlerim, yakın zamanda başladığı yayın hayatına mola vermeden devam ediyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı Kardeşlerim dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Aynı anda annesi ve babasını kaybeden kardeşlerin dram dolu yaşamını konu olan Kardeşlerim dizisinin başrollerini; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimler paylaşıyor. Entrikalar ve aşk hikayeleriyle seyircisini ekrana bağlamayı başaran Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor.

Kardeşlerim Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Kardeşlerim dizisi seyircisinin karşısına en son 16.bölümü ile çıktı. Tolga’nın Asiye’ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olan Kardeşlerim dizisinde; Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmamaya karar verdi. Tolga ile iş birliği içinde olan Harika ise hiç beklemediği şekilde zor bir durumun içerisine düştü. Öte yandan Akif’in yaptığı planlar sonucunda beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalan Suzan, iflasın eşiğine geldi. Planının sonucundan bir hayli memnun olan Akif, keyfi yerinde bir şekilde Suzan’ın ofisini basmasını bekledi. Her şey Akif’in istediği gibi ilerlerken, Doruk’a ansızın gelen bir mail ve mailin içerisindeki görüntüler tüm dengelerin yeniden değişmesine neden oldu.

Kardeşlerim Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisi seyircisinin karşısına bu akşam 17.bölümü ile çıkacak. Kardeşlerim dizisi 17.bölüm fragmanına göre; Akif, görüntüleri gönderenin peşine düşecek. Akif’in istediği isme ulaşıp ulaşamayacağı bilinmezken, karakola neden düştüğü merakla beklenilecek. İntikam planlarına bir yenisini daha ekleyecek olan Tolga, okulda düzenlenecek olan tiyatroyu fırsata çevirecek. Ömer’in Doruk’u vuracağı tiyatro sahnesinden haberdar olan Tolga, oyuncak silahın gerçek silah ile değiştirilmesi için tiyatroda rol olan bir arkadaşını ayarlayacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.