Müge Anlı Tamamı Tek Parça 14 Haziran 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin akıbetini araştırmaya devam ediyor. Yeni bölümlerinin merakla beklendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu defa sıcak gelişmelerle seyircisinin karşısına çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Haziran neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm ayrıntılar...

ATV’nin reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert, en çok izlenen gündüz kuşağı programı olmaya devam ediyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından hazırlanan ve sunulan program, 2008 yılından bu yana kesintisiz olarak yayın yapıyor. Türkiye’nin severek takip ettiği Müge Anlı, şüpheli kayıpları aydınlatmaya devam ederken, kamuoyunun takdir ettiği yardım kuruluşlarına desteğini de hala sağlıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Haziran’da Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert seyircisinin karşısına en son 11 Haziran 2021 tarihinde çıktı.  17 yaşındaki Işıl Naz Hoşbay’ın 9 Haziran’da Bakırköy’den kaybolduğunu duyuran Müge Anlı, kaybolan genç kızı aramak için annesi ve teyzesinin stüdyoda olduğunu söyledi. Bakırköy’de çalıştığını söyleyen anne, Pendik’te oturduğunu, olay günü kızının telefonda biraz babası ile tartıştığını ve kızına müdahale edince kızının kendisiyle de tartıştığını ve “ben eve gitmek istiyorum” diyerek çıkıp gittiğini söyledi. Müge Anlı’nın son bölümünde kayıp olarak aranan bir diğer kişi 50 yaşındaki avize lamba işi yapan Bahtiyar Akçay’dı. Müge Anlı, Bahtiyar Akçay’ın 25 Mayıs günü araba almak için Giresun’dan İstanbul’a geldiğini ve kayıplara karıştığını söyledi.

Borç para toplayıp kayıplara karışan 27 yaşındaki “Abdulkadir Dursun'a ne oldu?” sorusu Müge Anlı’nın son bölümünün de konusuydu. Müge Anlı’nın ekibi ormandan kaybolan Abdülkadir Dursun’dan iz bulabilmek için Aydos ormanına gitti. Kayıp gencin kardeşi Gülşah, kardeşinin ormana gittiğinden emin olmadığını ama sık sık gittiğinden ve aynı zamanda kimliğini evde bırakmış olmasından dolayı ormana gittiğini düşündüğünü söyledi. Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı, Abdülkadir’i ormanda gördüğünü ve selam verip geçtiğini anlattı. Öte yandan Müge Anlı, programda geçen hafta aydınlattığı Kayseri'deki çifte cinayette yapılan gözaltı sonunda itiraf geldiğini duyurdu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 14 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Kayıp iki genci aramaya devam edecek olan Müge Anlı, Bahtiyar Akçay’ın kaybını da ele alacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, son dakika gelişmeleri ile bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.