Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Haziran 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da, konukları hakkındaki ilginç iddialarla gündemlerde kalmaya devam ediyor. Hülya ve Hatun kardeşler hakkındaki iddialar ile gündeme bomba gibi düşen Esra Erol’da programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Esra Erol programı 14 Haziran gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 11 Haziran’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ele aldığı konu ve konuklarla gündemlerden bir türlü düşmeyen Esra Erol’da programı yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İzleyenlerinin yeni bölümlerini merakla beklediği Esra Erol’da gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 11 Haziran’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına en son 11 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Esra Erol ve seyircisinin yardımıyla ayakları üzerinde durmayı başaran Havva ve çocukları yeni evlerine canlı yayında girdi. Yeni evi karşısında gözyaşlarını tutamayan Havva, Esra Erol’un kendisini cehennemden alıp cennete koyduğunu ifade etti. Kendisinden 22 yaş küçük eşi Mustafa’dan boşanmak istediğini yenileyen Ayten, Mustafa’nın ortaya çıkmasını istedi. Esra Erol ise, Mustafa’nın ortada olmadığını söyledi. Ayten’in kızı Kader de canlı yayına bağlanarak, Mustafa’nın hakkında söylemiş olduğu iddiaları yalanladı.

Esra Erol’da programının son bölümünde 8 Haziran’da kaybolan 20 Yaşındaki Arzu Sarıoğlu aranmaya başlandı. Genç kızın babası Aydın, bu kaçışın kızının dördüncü kaçışı olduğunu ifade etti. Haklarındaki iddiaların ardı arkası kesilmeyen Hatun ve Hülya yine canlı yayındaydı. İki kardeşin babası İsmail, canlı yayına bağlanarak, kızlarına sahip çıktı. Kızının konuyla hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Hatun, evraklarını canlı yayında gösterdi. Avukat Hülya’nın Hatun aleyhindeki belgeleri kamuoyuna göstermesi ise stüdyoda kısa süreli olarak gerginliğin yaşanmasına neden oldu. Esra Erol’da programının son bölümünde, boşanmak için programa çıkan Fatma ve Bayram çifti için ikinci yüzleşme gerçekleştirildi.

Esra Erol Programı 14 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol'da programı 14 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Çiftler arasındaki yüzleşmelerde son perdeye geçecek olan Esra Erol, çiftlerin net olan boşanma kararını ekranlara taşıyacak. Öte yandan Hatun ile Hülya kardeşler ile ilgili sıcak gelişmeleri ekrana taşıyacak olan Esra Erol, Hatun’un çocukları için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın harekete geçip geçmediğini duyuracak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.