Survivor 2021 Tek Parça İzle! 14 Haziran Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Türkiye’nin fenomen yarışması olan Survivor Türkiye 2021 sezonunda yavaş yavaş finale yaklaşıyor. Bir elemenin daha sonuca vardığı Survivor Türkiye 2021’de elenen ismin kim olduğu Survivor hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Survivor Türkiye 13 Haziran’da neler oldu, elenen isim kim oldu? Survivor 14 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, bugün hangi oyunlar oynanacak? İşte detaylar...

Survivor 2021, 14 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yapımcılığını, hakemliğini ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2021 yarışmasında 24. hafta SMS oylaması sonucu belli oldu. Survivor Türkiye 2021’in 13 Haziran 2021 tarihli yayınında elenen isim, tüm Türkiye’yi şaşırtmayı başardı. Mavi ve kırmızı takımdan isimlerin bulunduğu eleme potasında üç yarışmacı Survivor 2021’de kalmak için seyircinin kantarına çıktı. Heyecanla beklenen SMS oylamasının ardından bir ünlü isim Survivor 2021’e ve Dominik Cumhuriyeti’ne veda etti. Survivor 2021 seyircisinin merakla takip ettiği ise adaya veda edecek olan ismin kim olduğu oldu. Çeyrek final yarışı ile seyirci karşısına çıkmaya başlayan Survivor 2021 yarışmasında son bölüm ile birlikte kırmızı ve mavi takımdan üçer kişi aldı.

Survivor Türkiye 13 Haziran’da Neler Oldu, Elenen İsim Kim Oldu?

Nefeslerin tutulduğu Survivor 2021’in 13 Haziran 2021 tarihli yayınında 24.haftanın elenen ismi belli oldu. Kıyasıya bir yarış ile ekranlara gelen Survivor 2021’in son eleme potasında Aleyna, Batuhan ve Ayşe isimleri yarıştı. Üç popüler ismin yer aldığı Survivor 2021'in son elemesinde SMS oylaması sonucunda adaya ve şampiyonluğa veda eden isim Batuhan Karacakaya oldu.

Survivor 2021’in bu haftaki eleme konseyinde konuşan Batuhan, ''Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Annem sakın üzülmesin. Atmak istediğim imzaları attım, bayrakları diktim. Üç kişinin aday olduğu bir yerde sonuncu olduysam zaten gitmem lazım'' diyerek hayranlarına seslendi. Konseyde sonucu açıklamak için konuşan Acun Ilıcalı ise, ''Survivor'da bu hafta kullanılan oy, Survivor tarihinin kullanılan en yüksek oyu. Ben hayatımda böyle bir oy görmedim. Şoktayım. Sizin gitmemeniz için insanlar çıldırdı. Öyle bir oy kullanıldı” ifadelerini kullandı.

Survivor 14 Haziran Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye 2021, 14 Haziran 2021 tarihli yei, bölümüyle seyirci karşısına bu akşam çıkacak. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarına çıkan Survivor 2021, bu akşam yeni bir haftaya başlayacak. Nefes kesen parkurlarıyla bu hafta da çok konuşulacak olan Survivor 2021, şampiyonuna bir adım daha yaklaşacak. Survivor 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.