Kahraman Babam 1. Bölüm Full İzle! 14 Haziran 2021 Kahraman Babam İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yaza iddialı bir giriş yapan Show TV, Kırmızı Kamyon isminde değişikliğe gittiği Kahraman Babam dizisini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bir babanın kızı için verdiği mücadeleyi ekranlara taşıyacak olan Kahraman Babam, itfaiyecilerin zorlu yaşam mücadelelerini de seyircisiyle buluşturuyor. Merakla beklenen Kahraman Babam 1.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kahraman Babam ilk bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Yaz sezonuna ilk bölümünü daha önce yayınladığı Kırmızı Kamyon’un devamı niteliğinde çıkan Show TV, bu akşam Kahraman Babam dizisiyle seyircisini buluşturuyor. Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu Kahraman Babam dizisinin, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya birlikte kaleme alıyor. Show TV ekranlarına 10. Ev imzalı olarak gelen Kahraman Babam, bir baba ile kızın duygu yüklü hikayesini ve kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelelerini ekranlara taşıyor. Başrollerini Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi sevilen isimlerin paylaştığı Kahraman Babam dizisinin oyuncu kadrosunda; Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi ünlü isimler yer alıyor. Kahraman Babam, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında başlıyor.

Kahraman Babam 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kahraman Babam İlk Bölümde Neler Olacak?

Kahraman Babam dizisi 1.bölümü ile bu akşam seyircisinin karşısına ilk kez çıkacak. 1.bölüm fragmanına göre Kahraman Babam dizisinde; karısını alevlerin arasından çekip çıkaramamış olan Uğur, hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini toprağa verecek. Bu hazin olay sonrası kızı Ömrüm’ü de kaybedecek olan Uğur, Ömrüm’ü eşinin ailesi yanında bırakacak. Uğur’un eşinin kardeşi olan Cem, ablasının ölümü ile ilgili Uğur’u suçlayacak ve omuz omuza pek çok hayatı birlikte kurtardığı, en yakın arkadaşı Uğur ile düşman olacak. Kızını almak isteyen Uğur, harekete geçecek ve Cem ile hukuki bir mücadele içerisine girecek.

Kahraman Babam dizisinin ilk bölümünde çıkan bir yangına müdahale eden Uğur ve arkadaşları, büyük bir başarı elde etseler de Uğur, daha söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl önceki o korkunç ana yeniden dönecek. Kundak çetesinin peşine düşecek ilk ipucuna bu yangın ile ulaşacak olan Uğur, hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulmaya hem de kızını geri almaya çalışacak. Mahkemece atanan adli psikolog Yonca ise, Uğur’un mücadelesinde etkili olacak olan kişi olacakken, ikili arasındaki yakınlaşma Cem’in ailesinin gözünden kaçmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.