Müge Anlı Tamamı Tek Parça 15 Haziran 2021 Salı ATV Canlı izle!

Her bölümünde büyük bir ilgiyle karşılanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Şu ara üç farklı erkeğin şüpheli kaybını araştıran Müge Anlı, yine en çok konuşulan gündemler arasında yer alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm ayrıntılar…

Gündüz kuşağının fenomen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı şüpheli kayıp ve ölümlerin akıbetini araştırmaya devam ediyor. Seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı konular üzerindeki gizem perdesini adım adım aralıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 14 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı, izleyenleri ile sıcak gelişmeleri paylaştı. 17 yaşındaki kayıp genç kızı cuma günü aramaya başlayan Müge Anlı, genç kızın bulunduğunu ve stüdyoda olduğunu söyledi. Genç kızın “Müge Anlı bile beni bulamaz” dediğini seyircisine aktaran tecrübeli sunucu, “Nasıl buldum ama?” diyerek stüdyodaki neşeyi artırdı. 69 yaşında kayıplara karışan Hüseyin Kök’ün şüpheli kaybını araştırmaya devam eden Müge Anlı, konuyla ilgili yeğen Şaban ile canlı yayın gerçekleştirdi. Kaybın bir başka yeğeni olan Alaeddin hakkında ortaya atılan dolandırıcılık iddiaları birleştirilerek, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Cesur Bölükbaşı aranmaya başladı. Genç adamın karısından dayak yediği iddiaları ise stüdyoyu şaşkına çevirdi. Hakkındaki iddiaları reddeden eş, eşinin kaybolduğunu ailesine neden geç bildirdiği sorusuna stüdyoda cevap verdi. Eşi ile Sevilay yüzünden kavga ettiklerini iddia eden eş, Cesur’un kaybını araştırmak nedeniyle aileye geç bilgi verdiğini söyledi. 50 yaşındaki bahtiyar Akçay’ın kaybını da araştırmaya devam eden Müge Anlı, konuyla ilgili gelişmeleri seyircisinin ekranlarına taşıdı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 15 Haziran 2021 tarihinde çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, farklı yaşlarda çeşitli nedenlerle ortadan kaybolan üç erkeğin şüpheli kaybının akıbetini araştırmaya devam edecek. Ele aldığı konularla ilgili sıcak gelişmeleri ekranlara taşıyacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.