Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 727. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Müthiş final serisiyle ekranlara gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, sezonlarının en iyi gelinlerini yarıştırıyor. Dört hafta boyunca en çok çeyrek altını kazanan geline 20 altın bilezik hediye edecek olan Gelinim Mutfakta programında artık Seda Sayan da oylamaya katılıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 14 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Değişen formatıyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, müthiş final serisi ile izleyicisinin ekranlarına geliyor. Dört haftalık yarış ile 20 altın bileziğin sahibini bulacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, en çok çeyrek altını kazanacak gelinini arıyor. Seda Sayan’ın da puan vermeye başladığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı seyircisinin karşısına en son 14 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Müthiş final serisi ile izleyenlerin karşısına çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, birincisine 20 altın bilezik hediye edecek olan yeni yarışının 2.haftasında gelinlere Fırında Etli Bostan Patlıcan yemeği yaptırdı. Seda Sayan’ın da oy kullanmaya başladığı Gelinim Mutfakta gelinler arasındaki yarışın iyice kızışmasına neden oldu.

Son bölümünde iki 4, bir 5 ve bir adet de 1 puan kullanan Seda Sayan, haftaya bol puan ile başladı. Gelin Ayten ve Yağnur’a 4’er puan veren Seda Sayan, gelin Seda’ya 5, gelin Aysun’a ise 1 puan verdi. Kaynanalarının puanlamasının ardından günün finalinde buluşan gelinler, çeyrek altının sahibini Seda Sayan’dan öğrendi. Final serisinde 6.çeyrek altını kazanan gelin ise Yağnur oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Müthiş final serisinde ikinci haftanın ikinci gün yarışını ekranlara taşıyacak olan Gelinim Mutfakta programında, Yağnur kendisine emanet edilen 20 bileziği korumak için yarışacak. Diğer gelinlerin de Yağnur’dan bilezikleri geri almak için iddialarını ortaya koyacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.