Müge Anlı Tamamı Tek Parça 16 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

24 saat içerisinde kayıp olarak aranın iki erkeği bulan Müge Anlı, izleyenlerinin yakın radarına girmiş bulunuyor. Kayıp olarak aranan Bahtiyar Akçay’ın akıbeti ise öğrenenlerin kanını donduruyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın üstlendiği Tatlı Sert programı, ekranlara Mavi Klaket imzalı olarak geliyor. Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sırlarla dolu olayların gizemini aralıyor. Öte yandan, ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, elde ettiği başarılarla gündemlerde kalmaya devam ediyor. Son 24 saat içerisinde iki kaybın akıbetini ortaya çıkaran Müge Anlı, bugün sıcak gelişmelerle seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Haziran’da Neler Yaşandı?

İzleyenleriyle en son 15 Haziran 2021 tarihide buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp olarak aranan Cesur’u buldu. Eşi Cesur’un bulunduğunu Müge Anlı’dan öğrenen Sevda, gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14 Haziran 2021 tarihli yayının ardından Cesur’un ablasını aradığı ve eşinden ayrılmak için evi terk ettiğini söylediğini seyircilere Müge Anlı açıkladı. Öte yandan Cesur ile Sevda arasındaki tartışmaya neden olan Sevilay, stüdyoda hakkındaki iddialara cevap vermek için hazırdı. Cesur ile gece konuşmalarını Sevda’nın gördüğünü söyleyen Sevilay, konuşmalar sebebi ile Sevda’dan özür dilemesine rağmen, Sevda’nın kendisinin peşini hiç bırakmadığını iddia etti. Canlı yayına bağlanan Cesur ise, eşinin kaybolmadığını bildiğini söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde bir şüpheli kaybın daha akıbeti aydınlatıldı. 19 gündür kayıp olarak aranan Bahtiyar Akçay’ın ölü olarak bulunduğunu açıklayan Müge Anlı, Nadir’in çalıştığı yere sabaha karşı operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bahtiyar’ın cesedinin fabrika bahçesindeki kuyunun içerisinde bulunduğunu söyleyen Müge Anlı, Bahtiyar’ın öldürüldükten sonra çuvala sarılarak kuyuya atıldığının ortaya çıktığını ifade etti. Nadir ve olaya karıştığı düşünülen 4 kişinin asayiş şubede gözaltında olduğunu dile getiren Müge Anlı, ifade alımının ardından şahısların savcılığa sevk edileceğini söyledi. Öte yandan 2007 yılında kaybolan Adnan’ın da Nadir tarafından kaybedildiğini iddia eden kayıp şahsın yakınları canlı yayına bağlandı. İki şahsın da ortak noktası ise en son Nadir ile görüşmüş olmalarıydı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 16 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümüyle 16 Haziran 2021 tarihinde ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Bahtiyar Akçay’ın ölümü hakkındaki son dakika gelişmelerini seyircisiyle paylaşacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.