Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Haziran 2021 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Seyircisiyle hafta içi her gün buluşan Esra Erol’da programı, ele aldığı konu ve konuklarla yine çok konuşuluyor. Esra Erol’da programının ortaya çıkardığı son olay ise herkes tarafından merak ediliyor. Esra Erol’da programı 15 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 16 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da ele aldığı konu ve konuklarla gündemlerden düşmemeye devam ediyor. İşlediği gerçek yaşam öyküleriyle seyircisinin dikkatlerini üzerine çeken Esra Erol’da programı konuklarının ortaya attığı iddiaların peşine düşünüyor. Esra Erol’da programının son ortaya çıkardığı olay ise seyircisinin ağzını açık bırakıyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 15 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına en son 15 Haziran 2021 tarihinde çıktı. 5 yıl boyunca eşinin kendisine ihanet ettiğini söyleyen Kezban’ın kayıp eşi Faruk bulundu. Telefona bağlanan Faruk, yasak ilişkisini kabul etti. Öte yandan iki taraf da boşanmak istediklerini canlı yayında ifade etti. Esra Erol’da programının son bölümünde eşinin kendisini terk ederek annesine yerleştiğini söyleyen Fatma, eşi Rıfat ile telefon aracılığıyla yüzleşti. Aralarında hiçbir saygının kalmadığını söyleyen Rıfat, Fatma’nın ailesine karşı hiç saygı göstermediğini ortaya attı. Konuyla ilgili iddialara cevap veren Fatma ise eşinin ailesinin kendisine şiddet gösterdiğini söyledi. Bu iddiaları yalanlayan Rıfat, boşanmak istediğini dile getirdi.

Esra Erol’da programının son bölümünde Ayşe hakkında ortaya atılan iddialar stüdyodaki seyircilerin tüylerini ürpertti. Eşinin ailesinin kendilerini ayırmak istediğini söyleyen Ayşe, eşi Ayhan’ı aramak için programa katılmıştı. Ancak, canlı yayına gelen ihbarlar, Ayşe’nin eski eşini öldürdüğü yönünde olunca tüm stüdyo şaşkına döndü. Eski eşinin önce bıçaklandığını, ardından da vurularak öldürüldüğünü iddia eden tanıklar, eski eşin cinayetini yaşının küçük olması sebebiyle Ayşe’nin çocuğunun üstlendiğini ortaya attı. Hakkındaki tüm iddiaları reddeden Ayşe, olay anında orada olmadığını söyledi. Ancak bunun üzerine canlı yayına bağlanan tanık, olay yerine jandarma ile gittiğini söyledi. Ayşe’nin de orada olduğunu söyleyen tanık, Ayşe’nin yeni eşi Ayhan’ın Ayşe’den kurtarılması gerektiğini iddia etti. Öte yandan Ayhan duydukları karşısında ailesi ve kendisi için tedirgin olduğunu söyledi.

Esra Erol’da Programı 16 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümüyle 16 Haziran 2021 tarihinde seyirci karşısında olacak olan Esra Erol’da programı, Rıfat ve Fatma yüzleşmesinin ikinci perdesine geçecek. Kezban ile Faruk’un son kararını alacak olan Esra Erol, Ayşe hakkındaki sıcak gelişmeleri seyircisiyle paylaşacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.