Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 728. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Yeni formatıyla seyircisiyle buluşan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında gelinlerin yarışı giderek kızışıyor. 20 altın bilezik için dört haftalık yarışa giren gelinler arasında bir isim ise arayı giderek açıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 16 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Değişen formatıyla seyircisinin ilgisinin üzerine çekmeyi başaran Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yeni bölümleri ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Seda Sayan’ın da puan kullanmaya başladığı yarışmada, gelinlerin yarışı giderek zorlaşıyor. Muhteşem final serisi ile ekranlara gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, dört hafta sürecek olan yarışın ikinci haftasını gerçekleştiriyor. Yarışın birincisine 20 altın bilezik vaat eden Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, seyircisinin karşısına en son 15 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Gelinlerin lezzetli yemek ortaya çıkarmaya çalıştığı Gelinim Mutfakta programının son bölümünde yaşananlar seyircisini bir hayli üzdü. Seda’nın bir kaza geçirdiğini izleyenlerine duyuran Seda Sayan, Seda’nın yerine gelen yarışmacıyı diğer gelinlerle paylaştı. Seda’nın yerine muhteşem final yarışına dahil olan isim gelin Gönül ve kaynanası oldu.

Günün sonunda puanlama anında yüzleşen gelin ve kaynanalar, programında gerilimin yükselmesine neden oldu. Seda Sayan ve kaynanalardan toplamda 11 puan alan Ayten, günü sonuncu olarak tamamladı. 13 puan alan Gönül puanlamada Ayten’i takip ederek, üçüncü olarak yarışı bitirdi. Öte yandan Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 18 puan alan Aysun, çeyrek altını kaçırırken; 22 puanla günün çeyrek altının alan isim Yağnur olarak açıklandı. Yağnur, son çeyrek altın ile birlikte muhteşem final yarışında, 4’ncü çeyrek altınını almış oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı 16 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Yarışa yeni dahil olan gelin Gönül, açığı kapatmaya çalışacakken, Yağnur zirvedeki yerini korumak için çabalayacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.