Kuruluş Osman Dizisi 63. Bölüm Full İzle! 16 Haziran 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Malhun Hatun’un gebeliği ile sevince boğulun Kuruluş Osman dizisi izleyenleri, hain planlar yapan Nikola’nın Osman Bey’in ilk varisini elinden alıp alamayacağını merak ediyor. Büyük bir savaş hazırlığına giren Osman Bey ise, izleyenlerine aksiyon dolu bir bölüm yaşatmayı hedefliyor. Merakla beklenen Kuruluş Osman dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 62. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

ATV ekranlarına Bozdağ Film imzalı olarak gelen Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarını gerçek tarih akışından beslenerek ekranlara taşıyor. Öte yandan başrolünü Burak Özçivit’in canlandırdığı Kuruluş Osman dizisi, çarşamba gününün reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. Her Çarşamba saat 20.00’da ekranlara gelen Kuruluş Osman, şu sıra Malhun Hatun’un gebeliğini ve Osman Bey’in ilk varisini konuşuyor.

Kuruluş Osman Dizisi 62. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 62.bölümü ile çıkan Kuruluş Osman dizisi, Osman Bey’in Togay’ı cezalandırdığı sahneleri ekrana getirdi. Kurduğu oyunla Togay’ı eline geçiren Osman Bey, onu Söğüt’e getirerek cezasını tüm halkın önünde kesti. Bamsı Bey ve diğer şehitlerin intikamını Togay’dan alan Osman Bey, Moğol Valisi Yargıcı’nın tepkisini çekeceğinden habersizdi. Togay’ın elinden alınmasına çok sinirlenen Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası’nın üç yıllık vergisinin üç gün içerisinde peşin olarak ödemesini istedi.

Öte yandan Osman Bey karşısında yeni bir cephe oluşturmak isteyen Vali Yargıcı, İnegöl Kalesi’ne Moğol elçisini gönderdi. Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey’e karşı açacağı savaşta Moğolların Nikola’yı destekleyeceğini söyledi. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Selçuklu Devleti sultanından gelen haberle bu ittifakı bozmak için Osman Bey harekete geçti. Malhun Hatun’un Osman Bey’e verdiği bebek müjdesi ise Osman Bey’in mutluluğunu artırdı.

Kuruluş Osman Dizisi 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisi, seyircisinin karşısına 63.bölümü ile bu akşam çıkacak. Malhun’un hamile olduğunu öğrenen Bala, buzları eritmek için harekete geçecek ve kendi bebeği için ördüğü patikleri Malhun’a verecek. Büyük bir cenk hazırlığına başlayacak olan Osman Bey ve Alpleri, Konstantinopolis’ten gelen yeni komutan ile karşılaşacak. Osman bey savaşta iken harekete geçecek olan Nikola, Kayı Obası’na soktuğu ajan ile Malhun Hatun’un bebeğini düşürtmeye çalışacak. Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.