Müge Anlı Tamamı Tek Parça 17 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin akıbetini araştırmaya devam ediyor. Seyircisinin karşısına hafta içi her gün sıcak gelişmelerle çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

ATV ekranlarının fenomen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölümleri en kısa sürede çözüme kavuşturan Müge Anlı, kamuoyu tarafından da bir hayli takdir ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 16 Haziran’da Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına en son 16 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Kayıp olarak aranan Bahtiyar’ın öldürüldüğünü ortaya çıkaran Müge Anlı, Bahtiyar’ın cesedinin otopsiye götürüldüğünü söyledi. Bahtiyar’ın kızı Aslıhan, Nadir’in böyle bir şey yapabileceğini hiç düşünmediğini, televizyonda görünce de inanmadığını ama başına geldiğini dile getirdi. Genç kız Sıla’nın 10 Haziran’da Zonguldak’tan kaybolduğunu duyuran Müge Anlı, Sıla’nın babasının iş arkadaşı Hakan’a kaçtığını ortaya çıkardı. Sıla’nın babası Gündoğdu ise, Hakan’ın evli ve çocuklu olduğuna dikkat çekerken, Hakan’ın stüdyoya gelmesini ve kendisine hesap vermesini istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde 13 yıldır haber alınamayan Fatma Çelik’in şüpheli kaybını ele aldı. Kayıp olan Fatma Çelik'in sevgilisi Veli canlı yayına bağlandı. Fatma’nın çalıştığı tavernanın aynı zamanda sahibi olduğunu söyleyen Veli, Fatma’nın kendisinden önce başka yerlerde de çalıştığından bahsetti. Çalışılan ortam nedeniyle çeşitli kıskançlıklar yaşandığı belirten Veli, konuyla bir alakası olmadığını iddia etti. Ancak telefona bağlanan tanık, tüm stüdyoyu şaşkına çevirdi. 8 yıl önce Veli ile beraber yaşayan kişiden bahseden tanık, tavernada bir masada Veli’den “O benim abimdir” diye söz ettiğini, masadaki kişinin de “Senin abim dediğin kişi bir kadını öldürdü nereye gömdüğü belli değil” dediğini iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Seyircisinin karşısına 17 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp kadın Fatma Çelik’in akıbetini araştırmaya devam edecek. Önceki konuları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Müge Anlı’nın evden kaçan Sıla’yı da bulması beklenecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.