Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Farklı formatı ve ekranlara taşıdığı gerçek yaşam öyküleri ile bir hayli ilgi gören Esra Erol’da gündemlerde kalmaya devam ediyor. Ortaya çıkardığı eski eş cinayeti il gündemlerde bomba etkisi yaratan Esra Erol’da programının yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol’da programı 17 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 16 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Popüler sunucu Esra Erol tarafından sunulan Esra Erol’da programı yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Farklı formatı ile gündüz kuşağının sevilen yüzü haline gelen Esra Erol’da gerçek yaşam öykülerini seyircisinin ekranlarına taşıyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayını ile ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 16 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da seyircisinin karşısına en son 16 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Eşi Ali ile yüzleşmek için stüdyoda olan İlknur, eşine benim yüzüme bakarak konuş diye bağırdı. Stüdyoda kısa süreli gerginliğe neden olan İlknur, boşanmak istediğini ve 7 çocuğun da kocasında kalmasını söyledi. Eş Ali ise, nafaka karşılığında anlaşmalı olarak boşanacağını ve 6 çocuğa da bakacağını dile getirdi. Kayıp olarak aranan Tuğçe, Esra Erol’da programının son bölümünde bulundu. Evden boşanmak için ayrıldığını dile getiren Tuğçe, dayısının yanında olduğunu ve ailesine geri döneceğini söyledi.

Esra Erol’da programının 15 Haziran 2021 tarihli yayınında Ayşe hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bu bölümde de kesilmedi. Eski kocasını öldürdüğü yönündeki iddiaları ret eden Ayşe, çok rahat olduğunu zira öyle bir suç işlemediğini dile getirdi. Ayşe’nin yeni kocası Ayhan ise; duydukları karşısında tedirgin olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. Canlı yayın bağlantısı ile Trabzon’da olan Esra Erol’da ekibi Ayşe’nin eski kocasının öldürüldüğü evi ekranlara getirdi. Hakkındaki iddiaları reddeden Ayşe, mahallenin muhtarını görünce “Bende kavga anında evdeydim. Eski kocam bizi öldürmek için geldi. Kavga çıkması üzerine ben evden ayrıldım. Oğlum öldürdü, eski eşimi o sürükledi ve ortalığı o temizledi, benim konuyla hiçbir ilgim yok” dedi.

Esra Erol’da Programı 17 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına 17 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak. Seyircisine Ayşe ile ilgili sıcak gelişmeleri aktaracak olan Esra Erol, Ali ile İlknur çiftinin son kararlarını alacak. Esra Erol’da bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.