Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 729. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların sevilen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yeni bir yarışla seyircisinin karşısına çıkıyor. Dört haftalık yarışan ardından şampiyonların şampiyonunu seçecek olan programda artık Seda Sayan da oy kullanıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 16 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 17 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Değişen formatıyla bir hayli sevilen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, muhteşem final serisi ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dört haftalık amansız bir yarışa başlayan gelinler, en çok çeyrek altına ulaşmak için performanslarını en üst düzeye çıkarıyor. Seda Sayan’ın da puan vermeye başladığı programda gelinleri bir hayli zorlaşan etaplar bekliyor. Dört haftanın sonunda en çok çeyrek altını alan gelinin 20 adet bilezik kazanacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 16 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Kaynanalar ve Seda Sayan’ın puanlarını toparlayan gelinler, günün finalinde yüzleşmek için bir araya geldi. Günün düşük puanlar ile kapatılması ise seyircinin gözünden kaçmadı. Günün sonunda kaynanalardan ve Seda Sayan’dan toplam 10 puan alan Yağnur, yarışı sonuncu olarak tamamladı.

Gelinlerin birbirlerine yakın puan alması ve alınan ceza puanları çeyrek altın sahibini değiştirdi. Gönül’ün 15, Aysun ve Ayten’in ise 14 puan aldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta birincisini açıklandığında gelinleri şaşkına çevirdi. Eksi 2 puana sebep olan ceza puanı alan Aysun ve Gönül, günün çeyrek altınını gelin Ayten’e kaptırdı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 17 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerin nefes kesen yarışını ekranlara getirecek. 17 Haziran Perşembe günü puan durumunun da belli olacağı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.