Bir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm Full İzle! 17 Haziran 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin fenomen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Seyircisini bir hayli şaşırtacak bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu akşam saat 20.00’da yayınlanıyor. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 101. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisi 100. bölümde neler yaşandı? İşte tüm ayrıntılar…

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yaşanan son gelişmeleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Demir’in son yaptığı hamle, Züleyha’yı çılgına çevirirken seyirciyi de bir hayli şaşırtacağa benziyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek isimlerinin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova, her Perşembe saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 100. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100.bölümünde; yaşanan tüm olaylardan sonra Sevda hem demir hem de Züleyha için ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüştü. Sevda ise sadece kızını korumaya odaklanarak konaktan parayı çalarak, onu İstanbul’a götürmek için harekete geçti. Ümit’in bebeğini istemeyen Demir, öfkesiyle birlikte tüm Çukurova’da Ümit’i aramaya başladı. Ümit ise son kozu olan Züleyha ile ortak suçlarını öne sürdü.

Müjgan'ın kaybının ardından, tüm intikam yeminlerini toprağa gömen Fikret, kendini bambaşka bir mücadelenin içinde buldu. Önce kapılarını çalan bir avukat sonra da Kerem Ali'nin yaşam mücadelesi içine düşmesi, Fikret, Fekeli ve Lütfiye'nin ocağına da kalbine de yeniden ateş düşürmeyi başardı. Konak’ta Sevda ve Ümit’in gerginliği devam ederken, bahçede ise Saniye'yi delirten gelişmeler yaşandı. Cumali, sürekli Üzüm kızın peşinde olan, Saniye’nin öfkesi tüm konağı sardı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 101.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. 101.bölüm fragmanına göre Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Sevda ölecek. Demir Ümit’i konağa getirirken, Züleyha bu hareketin karşısında şaşkına dönecek. Demir’in niye böyle bir karar aldığı ise merakla beklenecek. Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.