Müge Anlı Tamamı Tek Parça 18 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölümleri kısa sürede çözüme kavuşturan Müge Anlı, hızıyla izleyenlerinin takdirini kazanmayı başarıyor. Her bölümünde sıcak gelişmeler ile seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı, yeni bölümlerinin merak edilmesine neden oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Kayıp genç kız Sıla’yı 24 saat içerisinde bulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hızı ile yine gündemlerden düşmüyor. Ele aldığı dosyaları büyük bir titizlikle çözüme kavuşturan Müge Anlı ve ekibi, 2008 yılından bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 17 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kaybı daha buldu. Seyircisiyle Sıla’nın bulunduğunu paylaşan Müge Anlı, ailenin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Sıla’nın “Ben sevdiğim adamın yanındayım, mutluyum zaten 21 yaşındayım” dediğini aktaran Müge Anlı, Hakan’ın da “Biz birbirimizi seviyoruz, ilk kaçtığımızda yanımdan zorla aldılar zaten eşimle de aramız iyi değil” dediğini aktardı. Duydukları üzerine büyük bir üzüntü içerisine giren aile, kızlarına geri dön çağrısı yaptı. Öte yandan canlı yayına bağlanan Hakan’ın eşi Hatice, Hakan ile 2 çocuğu olduğunu, çocuklarını terk eden kişinin Sıla’yı da terk edeceğini ifade etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde iki yeni kaybı daha aramaya başladı. 16 yaşındaki Sude İrem’in 12 Haziran’da Antalya’dan kaybolduğunu duyuran Müge Anlı, genç kızın yüzde 63 zihinsel engelli olduğunu hatırlattı. 15 yaşındaki Esra Yeşilipek’in ise 12 Haziran’da Fatih’ten kaybolduğunu duyuran Müge Anlı, Esra’nın 25 yaşındaki kuzeni Işık ile kaçmış olabileceğini izleyenleriyle paylaştı. Öte yandan yaklaşık 8 yıldır haber alınamayan Fatma’yı aramaya devam eden Müge Anlı, konuyla ilgili çeşitli bağlantılar gerçekleştirdi. Konula ilgili konuşan Osman, iş yerine döndükten sonra Fatma’nın ağlayarak kendisini aradığını, bunun üzerine Burdur’dan Denizli’ye gittiklerini, yolda Fatma’nın “Sen beni aldattın” diye biri ile konuştuğunu ifade etti. Fatma’yı bir kapının önüne bıraktığını söyleyen Osman, evden içeri girdiğini gördüğünü de dile getirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 18 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Kayıp kadın Fatma’ya ne olduğunu sormaya devam edecek olan Müge Anlı, kayıp iki genç hakkındaki sıcak gelişmeleri de seyircisiyle paylaşacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.