İbo Show 29. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 19 Haziran Tek Parça Youtube İzle

Ekranların özlenen programı İbo Show, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sanat camiasının ünlü yüzlerini stüdyosunda ağırlayan İbo Show, yine İbrahim Tatlıses’in keyifli sunumuyla ekranlara geliyor. Her cumartesi seyircisiyle buluşan İbo Show, Star TV ekranlarından yayınlanıyor. Merakla beklenen İbo Show programı 29. bölüm tanıtımı yayınlandı mı, bu hafta kimler konuk olacak? İbo Show programı 28. bölümde neler yaşandı? İşte İbo Show hakkında tüm detaylar…

Seyircisinin karşısına 10 yıl gibi uzun bir aradan sonra yeniden çıkmaya başlayan İbo Show, müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses tarafından sunuluyor. Eğlence ve müziğin bolca olduğu İbo Show programında sanat camiasının en ünlü isimleri buluşuyor. Star TV ekranlarından yayın hayatına devam eden İbo Show, izleyenlerine bol eğlenceli bir cumartesi gecesi vaat ediyor. Ünlü yüzlerin kendi hayatlarına dair itiraflarda da bulunduğu İbo Show programının yeni bölüm konukları seyircisi tarafından bir hayli merak ediliyor. İbo Show, her cumartesi birbirinden ünlü konukları ve İbrahim Tatlıses’in sunumuyla, saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

İbo Show Programı 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Hayranların 10 yıllık hasretine son veren İbo Show, seyircisinin karşısına en son 28. bölümü ile çıktı. İbo Show son bölümünde müziğin farklı türlerinin ünlü temsilcileri stüdyoya konuk oldu. Seyircisine çokça eğlence sunan İbo Show programının 28. bölümünün konukları İsmail Türüt, Grup Laçin, İntizar, Haktan ve Ömer Danış oldu. İzleyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti veren İbo Show, yine konu ve konuklarıyla seyircisini bir hayli güldürdü. Ünlü isimlerin samimiyet ile itiraf ettiği özel hayatlarındaki sırlar ise duyanları şaşkına döndürdü.

İbo Show Programı 29. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Seyircisinin karşısına yeni bölümü ile çıkamaya hazırlanan İbo Show, yine büyük bir eğlence sunacak. Ekranların fenomen programı İbo Show’un 29. bölümünün konukları; Metin Şentürk, Güllü, Orhan Ölmez, Dilan Tatlıses, Savaş Özdemir ve Rubato gibi sevilen sanatçılar olacak. Bol müzik ve kahkaha ile ekranlara gelecek olan İbo Show, bu akşam saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.