Kardeşlerim 18. Bölüm Sezon Finali Full İzle! 19 Haziran Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının dram dolu dizisi Kardeşlerim, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanacak olan 18. bölümü ile ekranlara kısa bir mola vermeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi, sezon finaline giriyor. Kadir’in akıbetini merakla bekleyen seyirci, Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü bekliyor. Kardeşlerim dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 17. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Kardeşlerin dram dolu hayatlarını konu alan Kardeşlerim dizisi, ATV ekranlarına NGM Medya imzalı olarak geliyor. İlk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan Kardeşlerim dizisinin yönetmenliğini Serkan Birinci üstlenirken, dizinin dram dolu hikayesini Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy paylaştığı Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu kadrosu performanslarıyla göz dolduruyor. Seyircisinin yeni bölümlerini sabırsızlıkla beklediği Kardeşlerim, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kardeşlerim Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Giderek daha çok sevilen Kardeşlerim dizisi seyircisinin karşısına en son 17. bölümü ile çıktı. Sezon finaline bir kala seyircisi ile buluşan Kardeşlerim dizisinin 17.bölümünde; Doruk izlediği görüntülerin hesabını sormak için Akif ile karşı karşıya gelmek için harekete geçti. Suzan, Harika ile sokakta kalmamak için bir çare aramaya başlarken, Harika, yaşadığı durumu kabullenmekte bir hayli zorluk çekti. Akif, videoyu kimin gönderdiğini bulmak için türlü türlü planlar içerisine girerken, kendisini karakolda buldu. Berk’in tiyatro oyunundaki hikayesine Tolga’nın intikam planı eklenince, hiç beklenilmeyen bir felaket ortaya çıktı.

Kardeşlerim Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sezon finali olan 18. bölümü ile seyircisinin bu akşam karşısında olacak olan Kardeşlerim dizisinde Kadir, tutuklanarak, cezaevine gönderilecek. Kardeşlerim dizisi 18. bölüm fragmanına göre; Kadir, cinayet ile suçlanacak. Orhan’ın akıbeti merakla beklenirken; Tolga, Kadir’in çıkış biletinin kendinde olduğunu iddia edecek. Abilerinin tutuklanmalarının ardından Kardeşler bir kez daha yalnız kalırken, kızları daha iyi bakılabilmesi için sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu alacak. Kardeşlerim bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.