Kefaret Dizisi 31. Bölüm Full İzle Star TV! 20 Haziran Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin sevilen dizisi Kefaret, Zülfi Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanarak seyircisinin karşısına çıkıyor. Sevilen hikayesi ve duygusal sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kefaret, her pazar FOX TV ekranlarında oluyor. Kefaret Dizisi 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 30. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

25 Film imzalı olarak FOX TV ekranlarına gelen Kefaret dizisinin yönetmenliğini Mesude Erarslan üstleniyorken, dizinin dram dolu öyküsünü Mahinur Ergün kaleme alıyor. Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi sevilen oyuncular paylaşıyor. Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği müzik öğretmeni Zeynep’in hikayesini konu alan Kefaret, Zeynep’in beş yıl içerisinde her şeyini kaybetmesini ekranlara getiriyor. Mert Fırat’ın hayat verdiği Sinan komiser ise Zeynep'i terk etmeyen tek şey olarak Zeynep’in elinde kalıyor. Dram dolu hikayesiyle seyircisini ekran başına kilitleyen Kefaret, her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Kefaret Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 30. bölümü ile çıkan Kefaret, yine duygu dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Kefaret dizisinin 30. bölümünde; Münevver’in baskılarından bunalan Zeynep bir pansiyona yerleşmeye karar verdi. Sinan ile Sinan’ın yeni başladığı operasyon yüzünden arası açılan Zeynep, boşanma kararını dile getirdi. Sinan ise Zeynep ile arasını düzeltmek adına aynı pansiyonda oda tutmak için harekete geçti. Arzu, hamileliğin sonlarına doğru rahatsızlanınca yardımına yine Ahmet koştu. Ayşe’ye konulan demans teşhisinin nelere sebebiyet vereceği merakla beklenirken, Meltem ise sorunlarından uzaklaşmak için kendini tamamıyla işine vermeye karar verdi.

Kefaret Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 31. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kefaret dizisi, Zeynep için yeni umutların kapısını aralayacak. Kefaret dizisinin 31. bölüm fragmanına göre; Sude’nin babaannesinin demans hastalığına yakalanması, Zeynep’e Sude ile yeniden buluşmak için yeni bir fırsat yakalatacak. Avukatın Sinan ile birlikte Sude’yi evlat edinmek için başvurabilirsiniz önerisinin ise ikilinin arasındaki buzları eritip eritemeyeceği merakla beklenecek. Kefaret, 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.