Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Büyükşen çiftinin cinayet dosyasını yeniden açan Müge Anlı ile Tatlı Sert, korkunç cinayetin katilini yakalamak için yeni ipuçlarının peşine düşüyor. Çiftin katiline adım adım yaklaşan Müge Anlı, “Mehir cinayeti” olarak da bilinen Büyükşen kaybına tanıklık eden kızları Büşra aracılığıyla sorularına cevap arıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm ayrıntılar…

Seyircisinin karşısına 2008 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Türkiye’nin en uzun soluklu gündüz kuşağı programları arasında yer alıyor. Ele aldığı şüpheli ölüm ve kayıpları neticelendirmede başarısı ile tanınan Müge Anlı, sonuçsuz kalan eski bir dosyanın kapağını yeniden açıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Haziran’da Neler Yaşandı?

Geçmişten bir konu ile seyircisinin karşısına 21 Haziran 2021 tarihinde yeniden çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ''Mehir cinayeti'' olarak akıllarda yer eden Büyükşen cinayetinin üzerinden geçen 2,5 yıl sonra dosyayı yeniden açtı. Konya'daki evlerinde çay içerken öldürülen “Büyükerşen çiftinin katili kim?” sorusu Müge Anlı tarafından bir kez daha soruldu.  Konya'daki korkunç cinayete tanıklık eden Büyükşen çiftinin kızları Büşra’nın katili gizleyip gizlemediği ise bir kez daha merak konusu haline geldi. Cinayete kurban giden çiftin oğulları Osman, olay yerine giderek, o günü Müge Anlı ve Tatlı Sert seyircileri için canlandırdı.

Cinayetin tek görgü tanığı olan çiftin kızı Büşra ise canlı yayına bağlandı. Sitemkar konuşan Büşra, 3 yıldır kendisini anlatmaya çalıştığını artık kimsenin inanmasını beklemediğini, kimseden de korkmadığını ifade etti. Öte yandan Osman, kız kardeşine programa gelmesi için çağrıda bulunarak, ailesinin katilini birlikte aramayı teklif etti. Çiftin cenazesine katılan bir görgü tanığı ise, Büşra’nın annesinin katile dönüp “Ana, bunu da mı yapacaktın bize” dediğini, sonra da annesinin öldürüldüğünü söylediğini iddia etti. Hakkındaki iddiaları reddeden Büşra, kardeşi Osman’ın kara köpek imasını da bilmediğini ifade etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 22 Haziran 2021 Salı günü seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, unutulmaya yüz tutmuş Büyükşen çiftinin cinayetini araştırmaya devam edecek. Seyircisinin karşısına sıcak gelişmeler ile çıkacak olan Müge Anlı, konuyla ilgili yeni ipuçlarını ekranlara getirecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.