Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Her yeni bölümüyle daha da şaşırtmayı başaran Esra Erol’da programı, yine dudak uçuklatacak konu ve konuklarıyla ATV ekranlarına geliyor. Önceki konukları ile ilgili sıcak gelişmeleri de ekranlara taşıyacak olan Esra Erol’da programı yine gündemi belirliyor. Esra Erol’da programı 21 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 22 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm detaylar…

ATV’nin sevilen programları arasına girmeyi başaran Esra Erol’da ele aldığı konu ve konukların gerçek yaşam öyküleri ile akıllara durgunluk verecek anları ekranlara yansıtıyor. Çiftler arasındaki sorunlarda kamusal bir görev olan ara buluculuk vazifesini de üstlenen Esra Erol’da programı, genellikle ilginç aldatma öykülerine tanıklık ediyor. Zaman zaman şüpheli kayıp ve ölümleri de konu alan Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Esra Erol’da Programı 21 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 21 Haziran 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programı iki yeni konuğu ağırladı. Esra Erol’da programının son bölümüne konuk olan Fatih, evden giden eşi Gülsem ve çocuklarını aramak için annesi Gülbahar ile stüdyodaydı. Gülsem’i dakikalar içerisinde bulan Esra Erol, Gülsem’in yerini o istemediği sürece söyleyemeyeceğini ifade etti. Gördüğü şiddet karşısında evi terk ettiğini söyleyen Gülsem, “ben anneyim çocuklarımı orada bırakamazdım” dedi. Konuyla ilgili iddiaları reddeden Fatih, aralarındaki şiddet olayının 5 yıl önce gerçekleştiğini söyledi. Buna karşı çıkan Gülsem, sürekli şiddet gördüğünü ve boşanmak istediğini dile getirdi.

Esra Erol’da programının bir diğer yeni konuğu Konya’dan programa katılan Necla oldu. Sözde hoca olan İkrar tarafından kandırıldığını iddia eden Necla, sosyal medyada bir sözde hoca ile tanıştığını ve ruhen iyileşeceğini düşüncesine inandığını söyledi. Konuyla ilgili hakkındaki iddiaları reddetmek için canlı yayına bağlanan İkrar, kendisinin astroloji, metafizik gibi şeylerle ilgilendiğini ortaya attı. Ayşe’den korkan Ayhan’ın stüdyoyu terk ettiğini duyuran Esra Erol, Ayşe’ye kızının yanına gitmek isteyip istemediğini sordu. Evine dönmek istediğini söyleyen Ayşe, Ayhan’ı bekleyeceğini ifade etti.

Esra Erol’da Programı 22 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Esra Erol’da programı, 22 Haziran 2021 Salı günü seyircisinin karşısında olacak. Çiftlerin akıl almaz iddialarının peşine düşecek olan Esra Erol ve ekibi, gerçekleri bir kez daha gün yüzüne çıkaracak. Esra Erol’da programının yeni bölümünde; geçmişe dönük konular yavaş yavaş toparlanırken, konuklarla ilgili sıcak gelişmeler de seyirci ile paylaşılacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.