Müge Anlı Tamamı Tek Parça 23 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert, üç yıl önce ele aldığı Büyükşen çiftinin ölümünü bir kez daha ekranlara getiriyor. Yeni bulunan ipuçlarının ardından katilin peşine yeniden düşen Müge Anlı, çiftin kızı Büşra’nın olaydaki rolünü sorguluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 22 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

2008 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin akıbetini araştırmaya devam ediyor. Üç yıl önce Müge Anlı’nın ekranlara getirdiği Büyükşen çifti cinayeti, yeni gelişmeler ışığında bir kez daha ele alınıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 22 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayetini araştırmaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; çiftin cinayetinde katille göz göze gelen kızları Büşra canlı yayına katıldı. Müge Anlı, Büşra’nın programa katıldığında verdiği tepkilerin garipliğinde bahsedince; Büşra, o dönem psikolojisinin çok normal olmadığını, hep kendisini suçlandığını ve çevresi tarafından psikolojik baskı altında tutulduğunu söyledi. Büşra’nın “kar maskesi altındaki kişi abim Uğur olabilir” sözlerini hatırlatan Müge Anlı, şu an Büşra’nın abisi Uğur ile kaldığını ifade etti.

Konuyla ilgili sorulara yanıt veren Büşra, cinayet anında tek bir kişi gördüğünü, gördüğü kişinin erkek olduğunu ve Uğur abisi olmadığından emin olduğunu söyledi. Geçmişte Uğur ile bir problem yaşadığını belirten Büşra, bu nedenle “katil abim olabilir” ifadelerini kullandığını dile getirdi. Öte yandan avukat Rahmi Özkan, gözünün önünde ailesinin katledilmiş olmasına rağmen evden öylece çekip gitmesi ile ilgili sorular sordu. Hakkındaki sorulara cevap veren Büşra, önce komşuya yöneldiğini, orada köpek olduğu için gidemediğini ve diğer komşuya yönelince araba ile karşılaştığını iddia etti. Büşra, ardından araba ile jandarmaya gittiğini ekledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 23 Haziran 2021 tarihinde seyircisinin karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, “Mehir cinayeti” olarak da bilinen Büyükşen çiftinin ölümünün üzerindeki sır perdesini aralamaya devam edecek. Konu ile ilgili yeni ipuçlarını seyircisi ile paylaşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.