Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Haziran 2021 Çarşamba Atv Canlı İzle!

Seyircisinin karşısına her gün daha enteresan yaşam öyküleri ile çıkan Esra Erol’da programı yine en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Şu sıra “sözde hoca” İkrar ile ilgili iddiaları araştıran Esra Erol’da yeni bölümlerini merakla bekletiyor. Esra Erol’da programı 22 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 23 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

2015 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da programı, ilginç konu ve konuklarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gerçek yaşam öykülerini ekrana getiren Esra Erol’da her konuğu ile seyircisini şoke ediyor. Son zamanlarda “sözde hoca” olan İkrar’ı konuk alan Esra Erol’da programı, konuyla ilgili ortaya atılan iddiaların ardına düşüyor.

Esra Erol’da Programı 22 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 22 Haziran 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programının yeni konuğu Saadet oldu. Sinan ile 2 yıldır evli olduğunu söyleyen 22 yaşındaki Saadet, eşinin sürekli hatalarını yüzüne vurması sebebi ile evden ayrıldığını söyledi. Eşinden gizli kredi çektiğini itiraf eden Saadet, ortaya çıkacağını bildiği için çektiği parayı 1 yıl içerisinde yediğini ifade etti. İki gündür gündemlerden düşmeyen “sözde hoca” İkrar, Esra Erol’da programına katıldı. Stüdyoya gelen İkrar, şarlatan kelimesini kabul etmeyerek hakkındaki iddiaları reddetti.

Necla’nın kendisi Handan ila yaşamaya başladıktan sonra stüdyoya çıktığını vurgulayan İkrar, aralarındaki konunun kıskançlık olduğunu ima etti. Elinde kanıtlar olduğunu iddia eden Necla, ses kayıtları olduğunu hatırlattı. İkrar kendisinin sosyal medya kullanmadığını, Necla’nın zorla kullandırttığını ve her zaman kendisinin reklamını yaptığını söyledi. İkrar’a kaçan Handan ise, özgüven eksikliği nedeniyle İkrar’a gittiğini, İkrar’ın kendisini tedavi ettiğini ve İkrar’ı öneren kişinin Necla olduğunu ifade etti. Handan’ın eşi, Burhan da programa telefon ile bağlanarak, eşinin İkrar için kendini terk ettiğini vurguladı.

Esra Erol’da Programı 23 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 23 Haziran 2021 tarihinde seyircisinin karşısında olacak olan Esra Erol’da programı, “sözde hoca” İkrar ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak. Diğer çiftler arasında son yüzleşmeye geçecek olan Esra Erol’da bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.