Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Hafta içi her gün seyircisinin ekranına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Yayınlandığı günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert, tam 13 yıldır şüpheli kayıp ve ölümlerin ardına düşüyor. Gerçekleri bir bir ortaya çıkaran Müge Anlı ve ekibi, üç yıl önce peşine düştüğü Büyükşen ailesinin katilini aramaya yeniden başlıyor. İddiaların odağındaki isimlerin peşine düşen Müge Anlı, olay günü ile ilgili şüpheleri seyircisinin ekranına taşıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 23 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin cinayetinin sır perdesini aralamaya devam etti. Ailesinin ölümü ile ilgili konuşan görgü tanığı Büşra, yengesi Betül’ün kuzeni Mehmet Ali ve Betül’ün kardeşi Yılmaz’dan şüphelendiğini söyledi. Olay günü için şüphelendiği iki kişinin evde olduğunu dair ifade verdiklerini hatırlatan Büşra, her ikisinin de o gün parka çıkmak için de olsa evden ayrıldıklarının ortaya çıktığını vurguladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde iddialarının odağındaki yenge Betül de canlı yayına katıldı. Alnının ak olduğunu söyleyen Betül, iddiaları reddetti. Görümcesi Büşra’nın hakkındaki ima ettiği çarpık ilişkileri de reddeden Betül, asıl Büşra’nın gönül ilişkilerine bakılması gerektiğini dile getirdi. Kayınpederinin ailesinden rahatsız olsaydı, bunu kendisinin söyleyebileceğini dile getiren Betül, belki de cinayeti Büşra’ya takık bir erkek işlemiştir dedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Seyircisinin karşısına 24 Haziran 2021 tarihinde de çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, mehir cinayeti olarak da bilinen Büyükşen çiftinin ölümünü ele almaya devam edecek. Konuyla ilgili sıcak gelişmeleri seyircisi ile paylaşacak olan Müge Anlı, iddiaların odağındaki Büşra ve Betül’ü yeniden ağırlayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.