Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Üç yıl önce Konya’daki evlerinde çay içerken maskeli biri tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti dosyası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeniden açılıyor. Cinayet ile ilgili ortaya çıkan gerçekler ise izleyenleri adeta şaşkına çeviriyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Ekranların reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Basının “mehir cinayeti” olarak isimlendirdiği Büyükşen çiftinin ölümünü bir kez daha ele alan Müge Anlı, yeni ulaştığı birçok ipucunu seyircisi ile paylaşıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 24 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin cinayetinin sır perdesini aralamaya devam etti. Stüdyoda olan çiftin kızı Büşra, bildiklerini söyle baskısına karşın bir şey bilmediğini, Uğur abisin kendisine “Ben çok yalnızım, sen de gidersen seni de silerim” demesi üzerine oraya taşındığını ifade etti. Müge Anlı’nın son bölümündeki konuklarından biri ailenin katili olduğu yönündeki iddialar ile hedefe oturan Büyükşen çiftinin oğlu Uğur’du. Herkesin kendisini katil olarak gördüğünü ifade eden Uğur, yaşantısında çok büyük zorluklar çektiğini, söyledi. Bunun üzerine kendini tutamayan Müge Anlı, swap testi esnasında her yerinde barut izi çıkan Uğur’un nasıl kimse tarafından tutuklanmadığını merak ettiğini ifade etti. Yetkilerin açıklama yapması gerektiğine vurgu yapan Müge Anlı, “binlerce sayfa dosya okuyorum, ilk kez bu dosyada böyle bir şey ile karşılaşıyorum” dedi.

Olay günü ile ilgili ifade veremediği ortaya çıkan astsubay Cemil Aksoy’a dikkat çeken Müge Anlı, Astsubay Cemil’in programa konuşmak istediğini açıkladı. Büşra’nın kendisini arabaya alan Osman ile karakola geldiğini ifade eden Astsubay Cemil, olay yerine birlikte gittiklerini, Metin ve Necla çiftinin öldüğünü anlayınca hemen savcıyı aradığını ifade etti. Bunun üzerine olay yerinin deliller için çevrildiğini ifade eden Astsubay Cemil; Betül, Büşra, Muharrem ve Uğur’u swap örneği için hemen karakola götürdüğünü söyledi. Cinayetin yaşandığı sırada görevde olan bir jandarma eri canlı yayına bağlandı. Telefon ile bağlanan gizli tanık; Büşra’nın yazılı olmayan sözlü ifadesinde “İçeriye kar maskeli girince Yılmaz abi ne yapıyorsun dedim” ifadelerini kullandığını aktardı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 25 Haziran 2021 tarihinde de seyirci karşısına olacak. Mehir cinayetinin yavaş yavaş sonunu yaklaşan Müge Anlı, elde ettiği sıcak gelişmeleri izleyenleri ile paylaşacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.