Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 735. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Muhteşem final yarışı ile ekranlara gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, son bölümündeki gün birincisi ile gündemlere bomba gibi düşüyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 24 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar…

Gelinlerin şampiyonunu aramak için yola çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı dört haftalık muhteşem final serisinin üçüncü haftasını bugün tamamlıyor. En çok çeyrek altın alan gelinin hem şampiyon unvanını hem de 20 altın bileziği kazanacağı Gelinim Mutfakta programı, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 24 Haziran 2021 Perşembe günü çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Gelinlerin “Körili Tavuk ve Pilav” yaptığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının son bölümünde günün çeyrek altınını alan isim de belli oldu. Seda Sayan ve kaynanaların puanı ile belli olan günün birincisi, herkesi şaşkına çevirdi. Puanlamanın ardından günün finalinde yüzleşen gelinler, yine birbirlerine zehir saçan cümleler ile saldırdı.

Artık puanların değil, kazanılan çeyrek altınların konuştuğu Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı son bölümü ile üçüncü hafta yarışının bitmesine iki kala ekranlara geldi. Çok az çeyreğin kalması gelinleri daha da hırslandırırken, giderek lezzetli hale gelen yemekler, kaynanaların puanlamasını zorlaştırdı. Seda Sayan ve kaynanalardan aldığı puanlarla günü birinci tamamlayan Gönül ise, çeyrek altının sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 25 Haziran 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısında olacak. Ekranlara üçüncü haftanın son mücadelesi ile gelecek olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, seyircisine yine nefesleri tutturacak bir yarış izletecek. Şampiyonunu arayan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.