Maraşlı Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 28 Haziran Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni günü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Maraşlı, yine aksiyon dolu bir bölüm ATV ekranlarına geliyor. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı Maraşlı dizisinin yeni bölümleri bir hayli merakla bekleniyor. Maraşlı dizisi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maraşlı dizisi 23. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Yayınlandığı 11 Ocak 2021 tarihinden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Maraşlı; intikam, sırlar ve macera üçgeninde nefes kesen bir aşk hikayesini ekranlara getiriyor. Öyküsünün aksiyon ve dram dolu sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Maraşlı dizisinin başrollerinde Alina Boz (Mahur) ve Burak Deniz (Maraşlı) yer alıyor. İlk bölümünden bu yana pazartesi günleri ekrana gelen Maraşlı dizisi, artık yeni gününde seyircisinin karşısına çıkıyor.

Maraşlı Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 23. bölümü ile çıkan Maraşlı dizisinde; Maraşlı ve Hurdacı yüz yüze gelerek, büyük yüzleşme anını gerçekleştirdi. Maraşlı, silahını Hurdacı’ya doğrultmuş, konuşmasını isterken; Savcı Tolga, ekibi ile Hurdacı’nın mekanına baskın yapınca yüzleşme yarıda kaldı. Ancak Maraşlı, hayatının gerçeği ile yüzleşecek kadar bilgiyi ele geçirmeyi başardı ve Hurdacı’nın öz babası olduğunu öğrendi.

Maraşlı’nın evlilik teklifine cevap vermeden önce her şeyden emin olmak isteyen Mahur; Maraşlı’nın kızı Zeliş ile okulda buluştu. Görüşme esnasında Zeliş’in babasının Hilal ile evlenmesinden yana olduğunu anlayan Mahur, kafası karışık bir şekilde oradan ayrıldı. Her şeye rağmen Maraşlı’ya evet demeye karar veren Mahur, ona bir sürpriz hazırladı. Savaş, Maraşlı’nın Mehmet İnce olduğundan şüphelendiği için onun peşine düşerken; Hurdacı polis baskını nedeniyle Savaş’ı suçladı ve ölüm emrini verdi.

Maraşlı Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni gününde seyircisinin karşısına çıkacak olan Maraşlı dizisinin 24. bölümünde büyük bir sürprizle ekranlara gelecek. Maraşlı dizisinin 24. bölüm fragmanına göre; Mahur ile Maraşlı evlenmeye karar verecek. Tam düğün günü her şeyin açığa çıkacak olduğu Maraşlı dizisinde; Mahur, Maraşlı’nın gerçekte Mehmet ince olduğunu öğrenecek. İşlerin karıştığı Maraşlı dizisi, artık her Salı saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.