Aşkın Tarifi 4. Bölüm Full İzle! 28 Haziran Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayın hayatına yeni başlamış olan Aşkın Tarifi, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırıyor. Romantik bir intikam hikayesi ile seyircisini büyüleyen Aşkın Tarifi dizisi, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Aşkın Tarifi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi; romantik bir intikam hikayesini oluşturan Taylan ve Fırat arasındaki rekabeti ekranlara getiriyor. NTC Medya imzalı olarak Kanal D ekranlarına gelen Aşkın Tarifi’nin yönetmenliğini Deniz Koloş, senaryo yazarlığını ise Leyla Oter ve Doruk Erengül üstleniyor. Her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarına gelen Aşkın Tarifi dizisi, kalpleri ısıtacak bir aşk hikayesi vaat ediyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni dizi Aşkın Tarifi seyircisinin karşısına en son 3.bölümü ile çıktı. Naz’ın, Taylan’ın evlenme teklifini kabul etmesi ile birlikte Fırat’ın hem işi zorlaştı hem de morali bozuldu. Taylan, evlilik teklifine aldığı evet cevabından dolayı mutlu olsa da Fırat’ın restoranda çalışmaya devam edecek olmasından çok rahatsızdı.

Naz’ın Fransız restoranında çalışmaya devam eden Fırat, bir yandan da kapalı olan kebapçıyı açtırmak için harekete geçti. Naz ile her fırsatta arasındaki gerilim nedeniyle tartışan Fırat, yaptığı bir hamle ile az da olsa Naz ile arayı düzeltmeyi başardı. Öte yandan Naz ile Fırat’ın çıkması gereken baş başa yolculuk; Sultan’ın hiç hoşuna gitmedi ve Sultan, hemen harekete geçti.

Aşkın Tarifi Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlarının yeni fenomeni Aşkın Tarifi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına bu akşam çıkacak. Aşkın Tarifi 4. bölüm fragmanına göre; Taylan'ın evlenme teklifi Naz'ın kafasını oldukça karıştırırken; Fırat'a olan hislerini de çözmeye başlayacak. Öte yandan Fırat da Naz’a aşık olduğunu anlarken, bu durum Sultan'ı oldukça rahatsız edecek. Naz'ı Fırat'ın hayatından tamamen çıkarmak için harekete geçecek olan Sultan, yeni oyunu ile ikilinin arasına girecek. Aşkın Tarifi dizisi 4. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.