Müge Anlı 29 Haziran 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Basının “mehir cinayeti” olarak bildiği Büyükşen çiftinin ölümünü yeniden ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni ipuçları ile ekranlara çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm ayrıntılar…

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, kendi adını verdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya devam ediyor. 2008 yılından bu yana şüpheli kayıp ve ölümleri ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, çok konuşulan Büykşen çiftinin cinayeti ile ilgili araştırmalarında elde ettiği ipuçlarını seyircisi ile paylaşıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 28 Haziran 2021 Pazartesi günü çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp olarak aranan Abdülkadir ile ilgili acı bir haber verdi. Abdülkadir’in cumartesi saat 16.00 civarında yoldan geçen 2 kişi tarafından Aydos ormanında ağaca asılı bulunduğunu duyuran Müge Anlı, şahsın üzerinden intihar mektubunun da çıktığını söyledi. Bulunan intihar mektubunda “Ben gereken yerlere başvurdum, kimse yardım etmedi” yazdığını ifade eden Anlı, Abdülkadir’in acılı ailesine baş sağlığı diledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölümünde 24 yaşındaki tıp fakültesi mezunu Duygu Eda Altıngeyik’in kaybını araştırmaya başladı. Programa başvuran Duygu Eda’nın kardeşi Mehmet Altıngeyik, ablasının cuma günü ortadan kaybolduğunu söyledi. Duygu’nun erkek arkadaşına da gitmediğini söyleyen Mehmet, ablası için endişeli olduğundan bahsetti.

Kayıpları bulmadaki hızını bir kez daha kanıtlayan Müge Anlı, kayıp Duygu Eda’yı canlı yayın esnasında buldu. Öte yandan Büyükşen çiftinin cinayetini ele almaya devam eden Müge Anlı, JASAT dedektiflerinin incelemelere başladığını duyurdu. Özel ekibin baz verilerini ve HTS kayıtlarını incelediğini duyuran Müge Anlı, dedektiflerin olay yerini de araştırdığını söyledi. O dönem görev yapan erlerden biri olan Mehmet Alan Büyükşen çiftinin cinayeti için stüdyodaydı. Yenge Betül, kardeşinin şimdi aradığını ve kendisini “Abla, evde telefonun vardı, çocuklar durmuyor diyerek Mehmet Ali’yi aradık” dediğini söyledi. Çocukları için eve gittiğini söyleyen Betül, kardeşinin Mehmet Ali ile ne konuştuğunu bilmediğini iddia etti. Çiftin oğlu Osman, Betül’ün Uğur’a “Eve uğramadan gel” dediğini ortaya attı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 29 Haziran 2021 tarihinde seyirci karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sıcak gelişmeler ile yayını açacak. Seyircisine ele aldığı konular ile ilgili gelişmeleri bildirecek olan Müge Anlı, Büyükşen çiftinin cinayetini araştırmaya da devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.