Doya Doya Moda 29 Haziran Full İzle! 29 Haziran Doya Doya Moda 77. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

Ekranların moda fırtınası Doya Doya Moda All Star, tüm heyecanı ve kadınlar arasındaki kıyasıya rekabetin sergilendiği yarışı ile devam ediyor. Yaptığı kombin ile tüm jüri üyelerinden övgüler alan Doya Doya Moda All Star yarışmasının o ismi ise diğer tüm yarışmacıları kıskançlıktan deliye döndürüyor! Doya Doya Moda All Star 28 Haziran puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 29 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Üç sezondur TV8 ekranlarından yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda, bu kez en iddialı yarışı ile seyirci karşısına çıkıyor. All Star sezonu ile seyircisini ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda, bu defa en iyi yarışmacılarının rekabetine tanıklık ediyor. Büyük beden ölçülerine sahip 7 kadının yarıştığı Doğa Doya Moda All Star yarışmasında jüri üyeliklerini; Seray Sever, Uğurkan Erez, Umut Eker ve Gülşah Saraçoğlu üstleniyor. Modanın duayenleri sadece kadınlara değil, ekran başındaki seyircisine de tüyolar veriyor.

Doya Doya Moda All Star 28 Haziran Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 28 Haziran 2021 tarihinde çıkan Doya Doya Moda All Star yarışmasında günün konsepti “Devasa Parçalar” idi. Tempolu bir alışveriş geçiren yarışmacılar, günün sonunda podyumda salındı. Doya Doya Moda All Star programının son bölümünün değişim köşesinde ise Banu Demirer isimli şanslı izleyici yer aldı. Öte yandan giyimi ile tüm jüri üyelerinden övgüler toplayan o isim tüm yarışmacıların dikkatini üzerine çekti.

Devasa parçalar konseptinde jüri üyelerinden en düşük puanı alan Ferdanur, 11 puan ile günü sonuncu olarak tamamladı. Ferdanur’u 14 puan ile Su takip ederken; 17 puan alan Birben, yarışı üçüncü olarak bitirdi. 18’er puan alan Emel ve Rabia günün ikinciliğini paylaşırken; günü tam puanla tamamlayan Özde ve Gamze birincilliği göğüsledi. Gamze’nin jüri üyelerinden aldığı övgü dolu cümleler ise diğer yarışmacıları rahatsız etti. İşte, Doya Doya Moda All Star 28 Haziran puan durumunun tam listesi:

-       Özde Karacan 20 puan

-       Gamze Eroğlu 20 puan

-       Emel Başkan 18 puan

-       Rabia Ağca 18 puan

-       Birben Coşkun 17 puan

-       Su Baher 14 puan

-       Ferdanur Başaran 11 puan

Doya Doya Moda All Star 29 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star, 29 Haziran 2021 tarihinde de seyircisi ile buluşacak. Haftanın ikinci gün yarışı ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda All Star yarışmasının salı günkü konsepti “Teknede partiye katılıyorum” olacak. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Doya Doya Moda All Star yarışması, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.