Gelinim Mutfakta 30 Haziran 2021 Full İzle! Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 738. Bölüm Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Dört haftalık yarışan ardından şampiyonuna kavuşmak üzere olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, muhteşem bir sezon finali vedasına hazırlanıyor. 20 altın bilezik için isimler yavaş yavaş belli olurken, bir gelin yarışın dışında kalıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 29 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Kanal D ekranlarındaki macerasına sezon finali yapmaya hazırlanan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, muhteşem dörtlü adını verdiği final yarışını hız kesmeden ekranlara getiriyor. Her yarışı ile 20 altın bileziğe bir adım daha yaklaşan gelinler arasındaki polemik ise giderek artıyor. Bu cuma sezon finali bölümü ile ekranlara gelecek olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 29 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 29 Haziran 2021 tarihinde çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, gelinlerine “Pırasalı Kiş” yemeği yaptırdı. Gün boyunca atışan gelinler, gerginliklerini günün finaline de yansıttı. Seda Sayan ile kaynanalardan en düşük puanı alan Ayten, 10 puan ile günü sonuncu tamamlayan isim oldu. Gönül ve Yağnur 13’er puan ile ikinciliği paylaşırken; toplamda 19 puan alan Aysun çeyrek altını yakasına taktı. Bununla birlikte altıncı çeyrek altınını alan Aysun, Yağnur’un bir adım önüne geçerken, Gönül’ü yarış dışı bıraktı. Aysun’un kaynanasının 5, 1, 1 ve 1 puanlarını kullanması ise Yağnur’u çileden çıkardı. Aysun’un kaynanasının taktik yaptığını söyleyen Yağnur, sinirini Aysun’a kusmaktan hiç çekinmedi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması 30 Haziran Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni bölümüne ortaya atılan ittifaklar damga vuracakken; yarış dışı kalan Gönül, kaynanasının attığı o adım ile çileden çıkacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.