MasterChef 2021 Full İzle! 30 Haziran 2021 MasterChef 5. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yeni başardı. Danilo Zanna’nın yaptığı o dans ise tüm seyirciyi şaşkına çevirdi. MasterChef 5. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 4. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef 30 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının iddialı yarışması MasterChef Türkiye 26 Haziran 2021 tarihinde yeni sezonuna başladı. Jüri üyeliklerini bir kez daha ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna isimlerinin üstlendiği MasterChef Türkiye 2021, haftanın 5 günü yayın yapma kararı aldı. Elemeler serisi ile ekranlara gelmeye başlayan MasterChef Türkiye 2021 hem hüzünlü hem de eğlenceli sahnelerin adresi oldu. Dünyanın dört bir yanından şef adaylarını stüdyoda ağırlayan MasterChef Türkiye 2021, asıl yarışa dahil olacak yarışmacılarını belirlemek için en son yayınlanan 4. bölümünde ince eleyip sık dokudu.

MasterChef 4. Bölümde Neler Oldu?

Ekranların özlenen yarışması MasterChef Türkiye 2021, seyircisinin karşısına en son 29 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan 4. bölümü ile geldi. Eğlenceli ve duygusal sahnelere aynı anda tanıklık eden MasterChef 4. bölümünde; yurt dışı ve yurt içinden gelen şef adayları en iyi tabaklarını sunmak için yarıştı. Güne duygusal hayat hikayesi ile iki yarışmacı damga vururken, jüri üyeleri gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Öte yandan Karadenizli bir yarışmacının “kafamda şu an kolbastı çaliyi” çıkışının ardından yarışmacıya eşlik eden Danilo Zanna, yöresel danstaki başarısı ile milyonları bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Son bölümde çıtanın giderek yükseldiğini fark eden MasterChef Türkiye 2021 hayranları, elemeler sonrası başlayacak olan asıl yarış için şimdiden sabırsızlanmaya başladı.

MasterChef 5. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 5. bölümü ile çıkmaya hazırlanan MasterChef Türkiye 2021, elemeler serisini yayınlanmaya devam edecek. 30 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak olan MasterChef yarışmasında geriye kalan kadro en iyiler ile doldurulacak. Asıl yarışı için ısınma turları atan MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.