Kuruluş Osman Dizisi 64. Bölüm Sezon Finali Full İzle! 30 Haziran 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Görkemli ve aksiyon dolu bir bölüm ile yaz molasına çıkan Kuruluş Osman dizisi ardında pek çok soru bırakarak ekranlardan ayrıldı. Yeni sezonda Osmanlı Devleti’nin kurulması beklenen Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey, ekran molasından hemen önce baba oldu. Kuruluş Osman dizisi yeni sezon 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali 64. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

ATV ekranlarına tarihi kurgu yapımlarındaki başarısı ile tanınan Bozdağ Film imzalı olarak gelen Kuruluş Osman, ikinci sezonun son bölümünü geçtiğimiz hafta yayınladı. Sevilen oyuncu Burak Özçivit’in Osman Bey’i canlandırdığı Kuruluş Osman dizisi, sezon finali yankılarını bu hafta da sürdürmeye devam etti. Ekranlara yaz molası için veda ederken ikinci kez baba olacak olduğunu öğrenen Osman Bey, seyircisine o müjdeyi de verdi.

Kuruluş Osman Dizisi Sezon Finali 64. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 64. bölümü ile çıkan Kuruluş Osman dizisi, sezon finali yaptı. Kuruluş Osman dizisinin 64. bölümünde; Bizans ordusu ile Osman Bey arasındaki kaçınılmaz savaşın zamanı nihayet geldi. Bizans tekfuru Nikola, komutan Dukas’tan güç alırken; Osman Bey ardına tüm uç Türk beylerini ve Selçuklu Sultanı Mesud’u aldı. Büyük bir cenk hazırlığına giren iki taraf, meydanda buluştu ve seyircinin nefesini kesecek aksiyon dolu sahnelere imza attı. Kuruluş Osman dizisinin sezon finalinde; Bizans ile Kayı Obası arasındaki savaş ilk gününde son bulmadı. Savaş hazırlık alanına çekilen taraflar ikinci gün için enerji toplamaya başladı.

Ancak Sultan Mesud’a gelen ani haber, Osman Bey’i Nikola’ya karşı zayıflattı. Bunun üzerine bir plana ihtiyacı olduğunu anlayan Osman Bey hemen kolları sıvadı ve Türklerin tarihte en bilinen savaş taktiği olan turan hamlesi için beylere talimatı verdi. Osman Bey’i hafife alan Nikola yenildi ve Bizans’ın koca bir ordusu Kayı beyleri karşısında yok oldu. Bölümün sonunda çifte müjde alan Osman Bey, Malhun Hatun’dan doğan oğlunu kucağına aldı ve ona Orhan adını verdi. Öte yandan Osman Bey, Bala Hatun’un gebe olduğunu öğrendi. Yeni devletin müjdesini vererek ekranlara veda eden Kuruluş Osman, yeni sezonunu şimdiden merak ettirmeye başladı.

Kuruluş Osman Dizisi Yeni Sezon (65. Bölüm) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlanmış son bölümü olan 64. bölümü ile sezon finaline giren Kuruluş Osman, kısa bir yaz molası verecek. Tatilin ardından enerji toplayan oyuncular, Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonunun başlayacağı 65. bölüm için kamera karşısına geçecek. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde yeni sezon için müjde veren Osman Bey, verdiği devlet kurma sinyallerini üçüncü sezonunda gerçekleştirecek. Kuruluş Osman, eylül ayından itibaren üçüncü sezonu ile ATV ekranlarına gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.