Doya Doya Moda 1 Temmuz 2021 Full İzle! 29 Haziran Doya Doya Moda 78. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

TV8 ekranların moda yarışması Doya Doya Moda All Star, yine iddialı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Haftanın eleme günü yaklaştıkça kadınlar arasındaki rekabet artarken, jüri üyeleri de ince eleyip sık dokuyor. Doya Doya Moda All Star 30 Haziran puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 1 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Büyük beden kadınlara eşsiz bir gardırop alternatifi sunan Doya Doya Moda All Star sezonu ile ekranlara geliyor. 7 büyük beden kadının hedefleri için yarıştığı Doya Doya Moda All Star programında konsepte uygun giyinmek için müthiş bir çaba harcanıyor. Her bölümünde bir seyircisinin görünümünü baştan aşağıya değiştiren Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranlarında oluyor.

Doya Doya Moda All Star 30 Haziran Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına en son 30 Haziran 2021 tarihinde çıkan Doya Doya Moda All Star, büyük ödülünü yarışmacıları ve izleyenleri ile paylaştı. Buna göre Doya Doya Moda All Star programının büyük ödülü 50 bin TL olarak açıklandı. Doya Doya Moda All Star’ın gün konsepti ise “Star parçamı sen seç” oldu. Günün sonunda birinci olan isim herkesi şaşkınlığa çevirirken, sadece 6 puan alan o isim ise hayranlarını bir hayli üzdü. Doya Doya Moda All Star programının 30 Haziran 2021 Çarşamba günü puan durumu şu şekilde oldu:

-       Emel 20

-       Rabia 18

-       Birben 15

-       Özde 12

-       Ferdanur 9

-       Su 7

-       Emel 6

Doya Doya Moda All Star 1 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Televizyonlarda fırtınalar estirmeye devam edecek olan Doya Doya Moda All Star, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü de ekranlarda olacak. 50 bin TL için ter dökecek olan kadınlar, en iyi stil ile podyumdaki yerini almaya çalışacak. Hafta finaline bir adım daha yaklaşacak olan Doya Doya Moda All Star, bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.