Şef Akademi Full İzle! 1 Temmuz 2021 Şef Akademi 9. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Türkiye’nin sevilen ismi Öykü Serter’in sunumu ile ekranlara gelen Şef Akademi’de ilk 15’in amansız yarışı hız kazanmaya başlıyor. İlk elemesini gerçekleştiren Şef Akademi, zorluk çıtasını diğer yarışmacılara adeta kanıtlıyor. Şef Akademi 3.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 2. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV’nin yeni ve iddialı yapımı, MasterChef’in ise en büyük rakibi olan Şef Akademi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bir grup yarışı bir de eleme gerçekleştirecek olan Şef Akademi, her hafta cumartesi ve pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi 2. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son asıl yarışının 2. bölümü ile çıkan Şef Akademi, ilk elemesini gerçekleştirdi. Gece boyunca önce takım, ardından ise bireysel olarak yarışan 15 şef adayı kıran kırana bir mücadele verdi. Takım yarışı için jüri karşısına çıkan yarışmacılar, Şef Arda Türkmen’den hangi ürün ile çalışacaklarını öğrendi. Takımların tavuk eti çalışmasını isteyen jüri üyelerinin o zorlu şart ile yarışmacının işini zorlaştırdı. Alışveriş için 75 saniye, yemek yapmak için ise 45 dakikaları olan yarışmacıların, alabileceği tek tavuk ürünü bütün tavuktu. Bunun karşısında şaşkına dönen yarışmacıların göğüs, but ya da kanat gibi tavuk parçaları ile çalışması yasaktı. Şef Akademi programının son bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım dışında yarışan 12 şef adayı eleme potasına girmemek için tam bir savaş verdi. 9 isim potadan çıkarken sona kalan Çağlar, Dilan ve Furkan elenmemek için ter döktü. Kıyasıya yarışın ardından elenen isim ise Furkan oldu. Şef Akademi’de bıçağı ilk bırakan isim olan Furkan, diğer yarışmacıların da kendine gelmesini sağladı.

Şef Akademi 3.Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Şef Akademi bu cumartesi 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Seyircisine tam bir lezzet şöleni sunacak olan Şef Akademi programı henüz asıl yarışının 3. bölüm tanıtımını yayınlamadı. Öte yandan yeni bölümünde takım yarışı ile ekranlara geleceği bilinen Şef Akademi 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.