Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm Full İzle! 1 Temmuz 2021 Bir Zamanlar Çukurova SEZON Finali Tek Parça Youtube İzle!

Unutulmaz bir sezon finali ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, verdiği yaz molasının ardından yankılarını sürdürüyor. Giderek daha heyecanlı hale gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir ve Züleyha bir kez daha büyük bir sınava tabi tutuluyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 103. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finali 102. bölümde neler yaşandı? İşte tüm ayrıntılar…

Başrolleri Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan 102. bölümü ile birlikte ekranlara kısa bir virgül koydu. Yeni sezonu ile eylül ayında ekranlara dönmesi beklenen Bir Zamanlar Çukurova, ekran molasını nefesleri kesen bir bölüm ile verdi. Seyircisi üzerindeki etkisini halen devam ettiren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu ise şimdiden sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 102. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi seyircisinin karşısına en son sezon finali olan 102. bölümü ile çıktı. Bazı hasretlerin son bulduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 102. bölümünde; Fikret’in cenazede öğrendiği bilgi Demir ile onu yan yana getirdi. Fikret ile elde ettikleri ipuçların peşine düşmeye karar veren Demir, kardeşini bağrına basmaya artık hazırdı. Tüm Çukurova bölgesine Fikret’in kardeşi olduğunu haykıran Demir, “soyadı ne olursa olsun Fikret, benim için artık bir Yaman’dır” dedi. İki kardeşin bu samimiyeti Bir Zamanlar Çukurova’da işlerin bir süreliğine güzelleşmesini sağladı. Ancak Fekeli’nin çarptığı adam yüzünden hapse düşmesi ve bir cinayet davasında Demir’in baş şüpheli haline gelmesi tüm işleri değiştirdi.

Kadınlar arasındaki savaşın devam ettiği Yamanlar konağında, Ümit’in hamile olduğuna inanan konak sakinleri her hareketine rağmen ona karşı saygılarını korudu. Tam bir Hünkar gibi davranan Züleyha, bu savaşı Ümit’e karşı kaybetmemek için harekete geçti. Öte yandan konağın basılması ve çıkan yangında Ömer’in kaybolması Züleyha’yı çılgına çevirdi. Bunun üzerine Ümit’in üzerine saldıran Züleyha, hanımağa gibi davranmakta zorlanmaya başladı. Betül ise Yaman soyadını korumak için ortalığı sakinleştiriyormuş gibi görünerek çok istediği Yaman Holding’in anahtarını kapmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 103. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sezon finali olan 102. bölümünün hemen ardından ardında bıraktığı sorular ile izleyicisinin gündemine oturan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni sezonuna 103. bölümü ile başlıyor. Henüz yeni sezon fragmanını yayınlanmayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin diğer sezonlarında olduğu gibi eylül ayının başında kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.