Kazara Aşk 2. Bölüm 2021 Full İzle! 1 Temmuz Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Yaz sezonuna yavaş yavaş ısınan yeni dizilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu kez hamle Star TV kanalından geliyor ve merakla beklenen Kazara Aşk dizisi yayın hayatına başlıyor. Öte yandan seyircisinin karşısına ilk bölümü ile 24 Haziran 2021 tarihinde çıkan Kazara Aşk, sosyal medya gündemlerini şimdiden ele geçiriyor. Koliba Film imzalı olarak seyircisinin ekranlarına gelen Kazara Aşk dizisinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Romantik komedi türünde konusu ile milyonları ilk bölümünden kendisine hayran bırakan Kazara Aşk dizisinin başrollerini ise Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler isimleri paylaşıyor.

Kazara Aşk Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin kantarına ilk bölümü ile çıkan Kazara Aşk dizisi, hikayesinin başlangıç noktasını ekranlara getirdi. Kazara Aşk dizisinin 1. bölümünde; üniversiteden mezun olmak üzere olan Şimal, ailesinin Artvin’den gelmesi için sabırsızlanmaya başladı. Hayatına dair planları hazır olan Şimal’in erkek arkadaşı Kenan’ın ailesi ile tanışması gerekiyordu. Ancak, ortalığı karıştıran birtakım olaylar, Şimal’in hayatını alt üst etti. Bir kaza sonucu Civan ile karşılaşan Şimal, kendisini birden çok büyük bir yalan içerisine soktu. Civan ile nişanlı olduğunu söyleyen Şimal, işin içine ailelerin girmesi ile birlikte yalanı büyütmek zorunda kaldı. Öte yandan Okan için evden kaçan Vildan, Okan’ın ailesinin evini bir hayli karıştırdı.

Kazara Aşk Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisi, 2. bölümü ile ekranlarda olacak. Seyircisine yine eğleneli sahneler hazırlayan Kazara Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanına göre; Okan babasının onayını alabilmek için Gaziantepli Vildan ile evlenmeye karar verecek. Öte yandan Şimal’in söylediği yalanlar giderek daha büyük sorunlara neden olacak. Bu yalanların sonunda Şimal ile Civan nişanlanmak zorunda kalırken; evden kaçan Vildan’ın babası nişan törenini basınca Kazara Aşk dizisinde işler bir hayli karışacak. Kazara Aşk, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.