Müge Anlı 2 Temmuz 2021 Full İzle! Müge Anlı 2 Temmuz 2021 Cuma ATV Sezon Finali Canlı izle!

Seyircisinin karşısına sezon finali ile çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin cinayeti ile ilgili yakaladığı önemli bir ipucunun peşine düşüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Temmuz gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Temmuz’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Ekranların sarı papatyası seyircisi ile buluşmasına kısa bir mola veriyor. Ağustos ayının sonuna kadar sezon finaline giren Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaktan vazgeçmiyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı 2 Temmuz 2021 Full İzle! Bugün Müge Anlı'da Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Temmuz’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 1 Temmuz 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Büyükşen çiftinin katilini aramaya devam etti. Programa bağlanan bir tanık ile işin seyrinin değiştiği Büyükşen dosyasında bu kez bir kiralık katil aranmaya başlandı. Maktullerin komşularından birinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanıp, “Bence Büyükşen ailesi hedef değil, mağdurdu” demesi, tüm dosyanın seyrini birden değiştirdi. Konuyla ilgili bildiklerini anlatan komşu, kurbanların yan komşusunun herkesten borç aldığını ve ödemediğini, bu sebeple de sık sık borç aldığı kişilerle sorun yaşadığını söyledi. Bunun üzerine akıl almaz bir iddiada bulunan komşu, o köyde evlerin hep birbirine benzediğini, hedefin yan komşu olduğunu, ancak tutulan kiralık katilin evleri karıştırarak Büyükşen çiftinin evine girdiğini iddia etti. Sezon finalinden önce Büyükşen çiftinin katilini adalete teslim etmek isteyen Müge Anlı, bu olasılığın üzerine gitmeye başladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Temmuz Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2 Temmuz 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Sezon finali bölümü ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir yıl içerisinde çözüme kavuşturduğu dosyalar ile ilgili bir video yayınlayacak. Ekran molasına giderayak sıcak gelişmeleri seyircisi ile paylaşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.