Doya Doya Moda 2 Temmuz 2021 Full İzle! 2 Temmuz Doya Doya Moda All Star 80. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

Türkiye’nin büyük beden modasına yön veren Doya Doya Moda All Star, yarışmacılarını bu kez 50 bin TL için yarıştırıyor. Her hafta bir yarışmacının pırlanta kolyeye sahip olduğu programda asıl yarış, bu haftadan itibaren başlıyor. Doya Doya Moda All Star 1 Temmuz puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 2 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte Doya Doya Moda All Star programı hakkındaki tüm detaylar…

Jüri koltuklarında iddialı isimlerin oturduğu Doya Doya Moda All Star yarışmasında modanın duayenleri Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Umut Eker ve Uğurkan Erez 7 yarışmacılara puanlarını veriyor. Ekran başındaki seyirciye de moda ile ilgili tüyolar veren duayenler, her hafta bir yarışmacıyı elerken, bir yarışmacıya eşsiz bir tasarım kolye hediye ediyor. Bu haftadan itibaren büyük final yarışı ile ekranlara gelmeye başlayan Doya Doya Moda All Star programında; yarışın sonunda all star unvanı sahibini bulurken, bir yarışmacı 50 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Doya Doya Moda All Star 1 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

TV8 ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Doya Doya Moda All Star, seyircisinin karşısına en son 1 Temmuz Perşembe günü çıktı. “Omuzlarım Güzeldir” konsepti ile yarışan 7 kadın, en iddialı omuz dekoltesini ortaya koymak için İstanbul’un altını üstüne getirdi. Alışverişlerinin ardından podyumda salınan kadınları jüri üyelerinden puanlarını toplarken, görünümünü program aracılığıyla değiştiren Neslihan Çelik günün şanslı seyircisi oldu.

Programın son kolyesini alacak ismin yavaş yavaş belli olduğu Doya Doya Moda All Star yarışmasında, günün birincisi 18 puan alan Birben olurken; Doya Doya Moda All Star yarışması 1 Temmuz 2021 Perşembe günü 2021 puan durumu ise şu şekilde gerçekleşti:

-       Birben 18

-       Emel 17

-       Özde 16

-       Su 16

-       Rabia 14

-       Ferdanur 14

-       Gamze 9

Doya Doya Moda All Star 2 Temuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 2 Temmuz 2021 tarihinde de çıkacak olan Doya Doya Moda All Star yarışması sezonun son kolyesini en yüksek puan alan yarışmacıya hediye edecek. Bu kolyenin ardından pazartesi gününden itibaren 50 bin TL için amansız bir yarışa girecek olan kadınlar, en iyi olmak için modanın duayenlerinden olur almaya çalışacak. Doya Doya Moda All Star programı, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.