Şef Akademi Doğada Full İzle! 2 Temmuz 2021 2021 Şef Akademi Doğada 10. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Seyircisinin karşısında ilk 15’ini boy göstertmeye başlayan Şef Akademi, hız kazanan yarışı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her cumartesi ve pazar FOX TV ekranlarından yayınlanan aşçılık yarışması, ilk eleme ile birlikte çıtanın ne kadar yüksek olduğunu hem seyirciye hem de yarışmacılara kanıtlıyor. Şef Akademi 3.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 2. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonunda FOX TV ekranlarından yayına başlayan aşçılık yarışması Şef Akademi, her cumartesi ve pazar saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor. Yayınlandığı ilk hafta üst üste üç bölüm ile ekranlara gelen Şek Akademi artık elemeler serisini gerisinde bırakıyor ve asıl yarışını ekranlara getiriyor. Türkiye’nin en iyi şefini arayan Şef Akademi programının son bölümü ile birlikte bıçağı bırakan ilk isim de ortaya çıkıyor.

Şef Akademi 2. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son asıl yarışının 2. bölümü ile çıkan Şef Akademi, takımlarını belirledi. Yarışmacıları 5 ayrı takıma bölen Şef Akademi programının son bölümünde; yarışmacıları üçerli gruplar halinde ayırarak, önce grup yarışlarını gerçekleştirdi. Takımlarını renk isimleri ile ayıran Şef Akademi programında bir takım dokunulmazlığı kaparken, geriye kalan 12 yarışmacı elenmemek için bıçağını konuşturdu. Jüri üyelerinin tavuk ürünü ile çalışmasını istediği yarışmacılar, birbirinden iddialı tabaklar ile jüri karşısına çıktı. Bu tabaklardan 9’u elemeden kurtulurken; son üçe kalan Çağlar, Furkan ve Dilan bu hafta mutfağın en çok terleyen ismi oldu. Son bir yarış veren bu üçlüden potadan çıkan ilk isim ise Çağlar idi. Dilan ile Furkan yarışından ise Dilan paçayı elemeden kurtarırken, Furkan Şef Akademi programının ilk bıçağını bırakan kişi oldu.

Şef Akademi 3.Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Ekranlara yavaş yavaş ısınmaya başlayan Şef Akademi bu cumartesi 3. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Henüz fragmanını yayınlamış olan Şef Akademi 3. bölüm tanıtım videosuna göre; oyuncular mutfakta bu kez bir hayli ter dökecek. Her hafta çıtayı biraz da yükselten Şef Akademi yarışmasının zıpır jüri üyeleri ekran başındaki seyircisine eğlence dolu anlar sunarken; yarışmacı Murat ile olan diyalogları müziğe gelince ortaya kahkaha dolu bir bölüm çıkacak. Şef Akademi 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.