Baş Belası 3. Bölüm Full İzle! 4 Temmuz 2021 Baş Belası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin yeni dizisi Baş Belası, yavaş yavaş seyircisine alışmaya başlıyor. Ekranlara iddialı bir giriş yapan Baş Belası, polisiye komedi tadındaki konusunu seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. Baş Belası dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baş Belası dizisi 2. bölümde neler yaşandı? İşte Baş Belası dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Reytinglerde giderek tırmanan Baş Belası, yayınlanan son bölümü ile TOTAL grubun üçüncülüğüne yükseliyor. ATV ekranlarına ARC Film imzalı olarak gelen Baş Belası dizisinin başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir paylaşıyor. Biraz aşk biraz komedi biraz aksiyon biraz da polisiye tadında olan Baş Belası, her pazar saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Baş Belası Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıkan Baş Belası, yine aksiyon dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Baş Belası dizisini 2. bölümünde; bu kez İpek’in arkadaşı Erol öldürüldü. Erol’un ölümünün ardından dedektifliğe soyunan İpek, her fırsatta Şahin ile karşı karşıya geldi. Öte yandan İpek ile aynı odayı paylaşmak Şahin’i delirtirken, ekibin geri kalanı İpek’e alışmaya başladı. Erol cinayetini çözen İpek, Şahin’i sinirini bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

İpek’in kayıplara karışan kocası Kadir, oğlundan istediği anahtarı alabilmek için ortaya çıktı. İpek’in anahtarı saklaması ve Kadir’e sahte anahtar vermesi Kadir’i sinirden deliye döndürürken; Şahin, İpek’in bir şeyler peşinde olduğunu anladı. Kocası Kadir’in peşine düşen İpek, kocasını buldu. Şahin, İpek’in hayatını kurtarırken, İpek’in kocası Kadir şebekenin üçüncü cinayeti oldu.

Baş Belası Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına yarın akşam çıkacak olan Baş Belası dizisi, yine nefes kesen bir bölüm ekranlara getirecek. Baş Belası dizisinin 3. bölüm fragmanına göre; İpek’in emniyetten habersiz Kadir’i görmeye gitmesi iş yerinde başına dert açacak. Bu yüzden hakkında tutanak tutulacak olan İpek’in işini kaybetmesi an meselesi haline gelecek. Öte yandan bir cinayet üzerine yolları yeniden kesişen İpek ve Şahin yeni bir maceraya atılacak. Baş Belası, bu pazar saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.