Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 4 Temmuz 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Ekranların efsane programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümlerini Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlara getiriyor. Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Kim Milyoner Olmak İster 4 Temmuz 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2 Ağustos 2011 yılından bu yana devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması efsane sunucusu Kenan Işık’ın 2014 yılında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 5 Ekim 2019 yılından bu yana Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlara geliyor. Eğlenceli bir sunum ortaya çıkaran Türk televizyonunun büyük jönü, birçok yarışmacının hayatına dokunuyor. Bir yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster, kültür ve bilginin harmanladığı soruları yarışmacılarına soruyor. Bildikleri cevap kadar para kazanan yarışmacılar, ödülün büyüğü olan 1 milyonu kapmayı hedefliyor. Büyük ödülü şu ana kadar alan tek kişi ise Arda Ayten oluyor. Yarışmacısına verdiği dört adet joker ile yarışta yardım etmeyi amaçlayan Kim Milyoner Olmak İster, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster? 940. Bölüm Fragmanı İZLE

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 26 Temmuz 2021 Cumartesi günü çıkan Kim Milyoner Olmak İster programı, yedi farklı yarışmacının yarışmasını ekranlara getirdi. Birbirinden iddialı yarışmacılar, kendilerine sorulan sorulara bilgileri ve jokerleri doğrultusunda cevaplar vererek, izleyenlere kültür dolu bir akşam yaşattı. İlk yarışmacı Derya, 5 bin TL para ödülüne sahip olurken, son yarışmacı Doğancan 7 bin 500 TL para ödülünü cebine kattı. Yarışmacıların zor sorular karşısında terlemesi ise ortaya eğlenceli anlar çıkardı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü yeni bölümü ile çıkacak olan Kim Milyoner Olmak İster programında yine bilgi yarışacak. Beş farklı yarışmacının yer alacağı Kim Milyoner Olmak İster programının yeni bölümünde; üç kadın ve iki erkek yarışmacı kendi bilgisini ortaya koyacak. Yarışmaların güzel sesleri seyirciyi büyüleyecekken, bir yarışmanın stres altındayken yürümesi geceye damga vuracak. Kim Milyoner Olmak İster bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.