Doya Doya Moda 5 Temmuz 2021 Full İzle! 29 Haziran Doya Doya Moda 81. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

Ekranların moda yarışması Doya Doya Moda All Star, yarışmacılarını artık kolye için değil büyük bir para ödülü için yarıştırıyor. Öğrenenlerin dudağını uçuklatan para ödülünün sahibi ise şimdiden merak edilmeye başlanıyor. Doya Doya Moda All Star 2 Temmuz puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 5 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

TV8 ekranların iddialı yarışması olan Doya Doya Moda All Star, büyük beden kadınların doğru stili yakalamak için yarıştığı bir program olarak öne çıkıyor. 7 kadının büyük bir rekabetine tanıklık eden Doya Doya Moda All Star, bu kez rekabeti artıran bir ödül ortaya koyuyor. Tam tamına 50 bin TL para ödülü vaat eden Doya Doya Moda All Star yarışması büyük bir yarışın düdüğünü çalmış bulunuyor.

Doya Doya Moda All Star 2 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda All Star, büyük final yarışından önceki son haftayı 2 Temmuz 2021 Cuma günü itibariyle bitirdi. Bir yarışmacı final yarışında yarışma hayallerine veda ederken, bir yarışmacı da Doya Doya Moda All Star programının son kolyesini almaya hak kazandı. Eleme potasına giren o iki isim ise hayranlarının yüreklerini hoplattı.

Doya Doya Moda All Star yarışmasının son bölüm konsepti “Doya Doya Moda All Star şampiyonu olarak röportaj vermeye gidiyorum” oldu. Şampiyonluk yarışı öncesi son kez ısınma turu atan kadınlar, kıyasıya bir rekabet ile podyumdaki yerini aldı. Haftanın son kolyesini alan isim jüri üyelerinden en yüksek puanı alan Emel olurken, haftanın eleme potasına giren isimleri; Gamze ve Su oldu. Uğurkan Erez’in anonsuyla yarışmaya final yarışı öncesi veda eden isim ise Gamze olarak açıklandı.

Doya Doya Moda All Star 5 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına yeni bir yarış ile çıkacak olan Doya Doya Moda All Star, 5 Temmuz 2021 Pazartesi gününden itibaren şampiyonunu aramaya başlayacak. Büyük yarışın sonunda bir isim 50 bin TL para ödülünün sahibi olurken, diğer isimler üzülerek yarışma maratonunu tamamlayacak. Öte yandan 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü Doya Doya Moda All Star’a yeni bir yarışmacı daha dahil olacak. Heyecanla beklenen Doya Doya Moda All Star programının yeni bölümü bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.