Gelinim Mutfakta 5 Temmuz 2021 Neden Yok! Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Final Mi Yaptı?

Ekranların fenomen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, büyük final yarışının sonuna geldi. Kısa bir ekran molasına giren yarışmada bir gelin 20 altın bileziğin sahibi olurken, diğer üç gelin hayallerine veda etti. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 5 Temmuz kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 2 Temmuz günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Sezon finali öncesi dört haftalık büyük bir yarışa giren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yayınlanan son bölümü ile yarışını tamamladı. Aldığı 20 altın bilezik ile ismini tarihe yazdıran gelin, aynı zamanda Gelinim Mutfakta programının 2021 sezon birincisi de oldu. Heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, başa baş bir yarış ile heyecan çıtasını yükseltti.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 2 Temmuz 2021 Cuma günü sezon finali bölümü ile çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması, büyük final yarışının son yemeğini gelinlere yaptırdı. Gelinlerine sezon finalinde kek yaptıran Gelinim Mutfakta programı, büyük ödül 20 altın bileziğin sahibi olan gelini de belirledi. Dört haftadır birbirleri ile kıyasıya rekabet içerisine giren gelinlerden, yalnızca ikisi final anı için yarışa dahil olabildi. Çeyrek altınlarının yetersizliği nedeniyle yarıştan kopan Ayten ve Gönül, birincinin açıklanmasını bekledi. Öte yandan yarışın her anında dişe diş mücadele eden Yağnur ve Aysun eşit çeyrek altına sahip olunca, iş final gününe kaldı. Final anında sunumu ile nefesleri tutturan Seda Sayan, son çeyrek altının sahibini açıkladı. 2021 sezonunun son çeyreğini alan Aysun, aynı zamanda 20 altın bileziği de almaya hak kazandı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 5 Temmuz Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Yayınlanan son bölümü ile ekranlara kısa biri mola veren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D ekranlarındaki macerasına kısa bir virgül koydu. Bu nedenle 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekranlarda olmayacak olan Gelinim Mutfakta programının, yeni sezonunda kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.