Aşkın Tarifi 5. Bölüm Full İzle! 5 Temmuz Aşkın Tarifi Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yaz dizilerinden olan Aşkın Tarifi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Taylan ve Fırat karşısında kafası karışmaya başlayan Naz, ne karar vereceğini bilemez hale gelirken; dizinin yeni aşkları seyirciyi adeta şoke ediyor. Aşkın Tarifi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 4. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen Aşkın tarifi dizisi, seyirci kitlesini her geçen gün artırıyor. Naz ve Fırat arasındaki kalpleri ısıtacak cinsten yakınlaşmayı ekranlara getiren Aşkın Tarifi dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Aşkın Tarifi Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların yeni fenomeni Aşkın Tarifi dizisi seyircisinin karşısına en son 4. bölümü ile çıktı. Aşkın Tarifi dizisi 4. bölümünde; Arda Şef’ten tam puanı alan Naz ve Fırat birbirine sarılırken, hiç beklemedikleri bir ekibe yakalandığının farkında bile değildi. O arada restoran kapısından giren Naz’ın babasının yanında Taylan da olunca Naz ile Taylan ilişkisi yeni bir sınava tabi tutuldu. Fırat ile Naz arasındaki sıcak temastan giderek rahatsız olan kişiler ise artık sadece Taylan ve Sultan değildi. Naz’ın babası da bu durumdan rahatsız olunca Sultan ile konuşmaya karar verdi. İçtikleri kahvenin bile bir olmadığını ima eden Sultan, tarafını Naz’ın babasına da gösterdi. Öte yandan Taylan ile Naz tam nişanlanacakken iken Fırat’ın nişanı basıp “yapma” demesi Naz’ın ne karar vereceğini merak ettirmeye başladı.

Aşkın Tarifi Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 5. bölümü ile gelmeye hazırlanana Aşkın Tarifi dizisi, yine çok konuşulacak sahnelere ev sahipliği yapacak. Aşkın Tarifi dizisi 5. bölüm fragmanına göre; Naz ile Fırat arasındaki yakınlık bu kez çekimler sayesinde artacak. Naz’ı kıskandırmak için harekete geçen Fırat, yeni bir maceranın içerisinde kendini bulacak. Naz’ın babası Sultan’a ilgi göstermeye başlarken, Taylan’ın kardeşi ile Fırat’ın kardeşinin yolları kesişecek. Aşkın Tarifi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.