Kalp Yarası dizisi 2. Bölüm Full İzle! 5 Temmuz Kalp Yarası 2. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayın hayatına henüz merhaba demiş olan Kalp Yarası, dram dolu ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Seyircisinin gündemine hemen giren Kalp Yarası, oyunculuk performansları ve konusu ile yeni bölümlerini şimdiden merak ettirmeye başladı. Kalp Yarası dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 1. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarının yeni dizisi olan Kalp Yarası, geçtiğimiz hafta yayın startını verdi. Bu akşam yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisinin her pazartesi saat 20.00’da seyirci ile buluşmasına karar verildi. ATV ekranlarına Süreç Film imzalı olarak gelen Kalp Yarası dizisinin başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel üstlendi. Antakya’nın köklü ailelerinden biri olan Ferit’in hikayesini ekranlara getiren Kalp Yarası dizisi ilk bölümden seyircisinin gönlünü fethetti.

Kalp Yarası dizisi 2. Bölüm Full İzle!

Kalp Yarası Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin kantarına ilk bölümü ile çıkan Kalp Yarası dizisi, intikamlarla dolu bir bölüm ekranlara getirdi. Kalp Yarası dizisinin 1. bölümünde; Antakya’nın köklü ailelerinden birinin veliahttı olan Ferit Sancakzade, Varoğlu Ailesi’nin kızı Hande ile evlenmeye karar verdi. İki ailenin birbirine uygun olması sebebiyle herkes bu durumdan memnunken, düğün öncesi Hande’nin kendisini aldattığına şahit olan Ferit, ortalıktan kayboldu.

Ferit’in annesi bu durum karşısında deliye dönerken, yaklaşan düğün öncesi Ferit geri dönmeye karar verdi. Ancak bambaşka bir gelin adayı ile yuvasını birleştirmek üzere Ferit’in geri döndüğünden kimsenin haberi yoktu. Düğün günü Hande gelinlik ile Ferit’i beklerken, Ferit tesadüfen tanıştığı Ayşe ile evlenmeye karar verdi. Bunun üzerine ise Kalp Yarası’nın ilk bölümünde bütün yaralar derin bir şekilde açılmış oldu.

Kalp Yarası Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu akşam seyirci karşısında olacak olan Kalp Yarası dizisi 2. bölümünü ekranlara getirecek. Kalp Yarası dizisi 2. bölüm fragmanına göre; Hande, Ayşe’den hesap sormak ve ondan çaldığını düşündüğü şeyleri geri almak için harekete geçecek. İstediğini elde edemeyen Hande elinde silah ile Ferit’in karşısına dikilecek. Öte yandan Hande’nin babası Ferit’in babasının karşısına dikilirken, annesi ise Ferit’in annesinin karşısına dikilecek. Yüzleşmelerin yaşanacağı Kalp Yarası dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.